local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunums no Just5 – UltraSlim uzlādes ierīce18

179 3

Pavisam nesen Just5 aksesuāru klāstā parādījās jauna ierīce – Just5 Ultraslim. Tautā sauktais powerbank vispirms jau uzrunā ar savu dizainu, jo nelīdzinās citiem tik gaužām vienādajiem taisnstūra kubiņiem ar 2000 mAh tilpumu.

Ārējais akumulators ir ļoti noderīgs gadžets, īpaši vietās, kur nav iespējas uzlādēt savu tālruni. Somā vai kabatā tas neaizņems daudz vietu, bet izlīdzēs noteikti ne vienā vien gadījumā.

Katrs jau patiesībā atradīs savu pielietojumu šādai ierīcei,

Labi, ķeramies klāt šī apskata galvenajam varonim – Just5 UltraSlim uzlādes ierīcei.

Lūk ierīces apraksts no Just5.lv mājaslapas:

Just5 Ultraslim – portatīva uzlādes ierīce ar ietilpīgu Li-polymer bateriju 6600mAh. Kopējais ierīces lādēšanas laiks aizņem līdz 6 stundām. Ievade un izlaide – DC5V-1.5A. Izmērus 150x67x10 mm; svars 132 g. Komplektācija ietilpst: Just5 Ultraslim uzlādēšanas ierīce, micro USB kabelis, lietošanas instrukcija.

Pirmais ko ieraugam ir iepakojums, melna kastīte un iekša pa “lodziņu” redzam baltu ierīci.

Kā jau minēju komplektācijā ir pati ierīce, standarta Micro USB kabelis un instrukcija.

Just5 UltraSlim sver 150 gramus un pēc skata ļoti atgādina jau ierastos Just5 viedtālruņu aizmugurītes. Arī pēc izmēriem ir līdzīgs ar Just5 Blaster modeļa tālruņiem, vien dažus milimetrus šaurāks un dažus garāks.

Viena puse UltraSlim ārējam akumulatoram ir balta, otra melna veidots, kā no divām atsevišķām daļām. Apkārt ieslēgšanas pogai ir 4 zilas gaismas diodes, kuras norāda akumulatora uzlādes līmeni. Augšpusē ir Micro USB ieeja, lai uzlādētu ierīci un divas USB izejas. Tātad ar šo powerbanku var lādēt uzreiz divus tālruņus ar 5V-1.5A jaudu, vai vienu tālruni ar 5V-2.4A. Standarta lādētāju izejas jauda ir no 5V-0.8A līdz 5V-1.5A, ar Just5 UltraSlim uzlādēs ierīci varēsiet savu gadžetu uzlādēt krietni ātrāk.


179 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Beidz reklamēt to mēslu! 

14 1 atbildēt

Ietilpīga ? emotion Es ieķēru pa 22 eur bateriju ar 22000 mAh.Vajag tikai pareizi meklēt.

8 0 atbildēt

sitadu sudu tik citaa izskataa var ebay pa 5-10 eur dabut

5 0 atbildēt

Cik reizes galvu durvīs iespiedāt? emotion

4 0 atbildēt

sāciet dzīvot un šādi mēsli nebūs vajadzīgi,nevis visu laiku bakstīt savus telefonus..Man baterija tur 7diennaktis.. tāpēc pirms pirkt telefonu vajag pievērst uzmanību nevis brendam,bet arī akumulātora ietilpībai

3 0 atbildēt

Just5 ir nekvalitatīvs mēsls. Man bija blasters un ,pec 5ciem mēnešiem,  pats no sevis iegāja BootLoopā, ne mēģināju rootot, ne kačāt custom rom'us vnk pakārās. :/

3 1 atbildēt

Viss shtrunts.Man iztur lidz pusgadam un vis notiek ,un kad pierod nav nemaz tik gruti to auto akuci staipit....

1 0 atbildēt
Un cik šāds maksā?
1 0 atbildēt

Man bija spacer 2, sākuma patika likās labs telefons tiklīdz stikls sāka burtiski nākt aŗā. Gandrīz Viss telefona ekrāns sāka nestrādāt dēļ tā ka ekrāns nāca ārā no stūra, tagad staigāju ar iphone 5s, un viss ir super.

0 0 atbildēt