local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunas zāles - viedās tabletes14

120 1

Daudzi no mums jau zina, ka cilvēks izmanto tikai 10% no visām smadzeņu spējām, taču ir bijuši gadījumi kad 90 % izmantojam taču nespējam piekļūt, taču šīs zāles ļautu piekļūt 90% atmiņas, uzlabotu, koncentrēšanās spēju, atmiņu pašu par sevi. Klīniskie pētījumi pierādījuši, ka šīs zāles pastiprina ''Owerdraivā'' smadzeņu spējas, un ne tikai uzasina prātu, bet arī ievērojami paceļ enerģijas līmeni.

120 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

kaut kā liekās, ka pēc laika tā pat parādīsies blakuseffekti un tie nebūs paši labākie un tad viss aizies pa pieskari emotion

6 0 atbildēt

Es domāju, ka pārlieku liela atmiņas stimulācija ilgstošā laikā novedīs pie sekām, ka bez tabletēm būs grūti atcerēties pat ikdienas sīkumus un ja pie tam viņa rada eiforisku sajūtu, ta tād arī būs pieradums, kurš izpaudīsies kā īgnums, ja būs izlaista kārtējā tablešu deva.

6 0 atbildēt

Vai kā puiši virtuvē to dēvē - "NZT 48" emotion

4 0 atbildēt
Kokaīns labāks.
3 0 atbildēt
Lielāka smadzeņu aktivitāte prasa savas kalorijas pilnīgi noteikti. Tur vajadzīgs ļoti labs uzturs lai "neizdegtu". Pilnīgi noteikti kam tādam ir blakus efekti. Ja vien tās nav muļķības.
1 0 atbildēt

Neesmu ārsts, bet man šķiet ka te vairāk ir vienkāršs reklāmas triks, pateicoties filmai un seriālam par šo brīnumtableti. Jo Ir jau iepriekš dzirdēti līdzīgi brīnumpreparāti smadzenēm, tikai lielākoties atsauksmes ir noraidošas, jo klienti nemaz nesaņem savu sūtījumu, un paliek kā bez tabletēm, tā bez naudas... un tie kuri apgalvo ka ir saņēmuši atkal dalās 2 grupās: Vieni, kas stāsta, cik tabletes brīnumainas un tā un šitā (visticamāk tirdzniecībā iesaistītie personāži, kas atstāj labu komentāru reklāmas veicināšanai), kamēr otriem alerģijas, caurejas, migrēnas un tik vien...   Kā jau teicu, neesmu dakters, bet ieteiktu tomēr neskriet pēc tabletēm, bet spiest uz biezpienu un banāniem emotion

0 0 atbildēt

Neticu, noteikti ir kādi blakus efekti!

0 0 atbildēt

Nosaukums tāds aizdomīgs. Bija spēlīte sunset overdive. Tur bija kreisa limpene Overdive-visi kas dzēra kļuva par zombijiem. Vai šitām smadzeņtabletēm nav līzīga efekta- visi dzerošie paliek par zombijiem,narkomāniem ,labākajā gadījumā biki bremzētiem dārzeņiem? Jo ir tak teiciens no ģēnīja tikai 1 solis līdz vājprātam. Un tā frāze par izmantoto no kopējā potenciāla. Bieži vien min ,ka cilvēks izmanto nevis 10 bet 4% ,bet tajā pat laikā tādi izteikumi visbiežāk parādās ar misticismu ,pseidozinātni saistītā literatūŗā. Taču ,ko tad es zinu. Pēc tādas literatūŗas ja mēs varētu izmantot visus 100 % mums ne ķermeni neko nevajadzētu. visi ar telepātiju ,telekinēzi un savām smadzenēm izdarītu.

0 0 atbildēt

Buļļa kaks...

Mēsla pārdošanas triks,iespējams ar nevisai labu rezultātu nākotnē,jo tāpat darbojas kokaīns,kādu laiku protams(vai filmas sižeta atstāsts).Kāpēc tāds komentārs?Vienkārši,ja kāds apgalvo,ka izmantojam tikai 10% smadzeņu,tad,respektīvi-cilvēks atrodoties absolūtā miera stāvoklī izmanto 30% smadzeņu apjoma,par intensīvu domāšanu nemaz nerunājot...Taču piekritīšu-lasot ziņu komentārus,dažs vispār smadzenes nelieto.

0 0 atbildēt

Birojā man tika dota iesauka ''supermens'' un esmu kļuvis par produktīvāko darbiieku, un viss pateicoties sinapsilam, pat šodien zāles strādā tāpat kā ieprieksējās nedēļas. Prāts man bija kristāldzidrs, es vareju piekļūt atmiņām kurām pat nezināju ka man viņas ir. Esmu neticami mainījies tikai 4 nedēļu laikā, nav jau tā ka esmu kļuvis par ģēniju, taču sinapsils man uzlaboja vērienīgi armiņu un ātrumu kādā es spēju apstrādāt jaunu informāciju.http://fmovies.yt/watch/nGEq8jGb-superman-the-animated-series.html

0 0 atbildēt