local-stats-pixel fb-conv-api

Jauna metode citplanētu inteliģences meklējumiem14

227 1

Sveiki, nolēmu beidzot pievienot rakstu. Ceru, ka šī tēma jūs ieinteresēs tik pat ļoti cik mani.

Cilvēce ir uz pazīmju, kas liecina par citplanētu inteliģences atrašanos uz citām planētām atpazīšanas sliekšņa. Pētot eksoplanētu (jeb citplanētu- rinķo ap citu zvaigzni, kas nav saule ti. nepieder pie Saules sistēmas*) atmosfēras, mēs varam meklēt gāzes, piemēram, skābekli un metānu, kas tur var atrasties tikai, ja uz planētas ir kaut kāda veida dzīvība. Bet šīs gāzes ražo vienkāršas dzīvības formās kā mikrobi.

Kā ar sarežģītākām būtnēm, advancētām civilizācijām? Vai viņi atstātu kādas pamanāmas pēdas?

227 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://phys.org/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Skumji atzīt, bet mēs nemeklējam ārpuszemes civilizācijas - mEs meklējam planētu uz kuras, mēs varētu dzīvot, kad šī planēta tiks iznīcināta dēļ paša cilvēka.
3 0 atbildēt

Pat tad ja uz citām planētām eksistē dzīvība, pat tad ja tā ir tik attīstīta kā cilvēks, kāda iespēja ka viņi tur darbojas tāpat kā mēs ,piemēram, būvē rūpnīcas?emotion

2 0 atbildēt

Apsveicu ar 1 rakstu emotion

1 0 atbildēt

Cik es zinu tad zdīvība teorētiski var atrasties arī uz planētām kur nav skābekļa (pat uz zemes tādi ir), bet uguns var būt tikai tad ja ir skābeklis, arī fizikas likumi neliek organismiem evolucionēt un kļūt saprātīgim.

0 0 atbildēt
Tā ir tīra realitāte un ja ir tik grūti pieņemt realitāti, tad tā jau ir tava problēma.
0 0 atbildēt
Tas labi, ka esi optimists, tikai es esmu kategoriski pret to, lai cilvēks kolonizē Visumu. Cilvēks ir kā sisenis, kas aiz sevis atstāj tikai tukšnesainu un nelietojamu lauku. Iznīcinām šo planētu, iznīcināsim citas, bet es ceru, ka ar šīs planētas izmiršanu, izmirs arī cilvēks.
0 0 atbildēt
Atvaino, ka izmantoju vīriešu dzimtes uzrunu.:D Kaut kā likās, ka esi zēns... Es jau arī ticu zinātnei, tikai tagad jau liela daļa zinātnes ir noklāta ar biezu melu kārtu un liela daļa zinātnieku ir uzpirkti. Dzīvosim, redzēsim.
0 0 atbildēt

LAbs raksts!emotion+

0 0 atbildēt

Skolā māca tikai gāzes kas deg, kurš gan gribētu taisīt ugunskuru uz planētas ar uzliesmojošu atmosfēru?emotion

0 0 atbildēt

mēs par dzīvību zinām diezgan maz, tikai tik, cik pašiem ir pieredze šeit uz zemes. nav nepareizi meklēt inteliģenci pēc pašu pieredzes, bet tas, manuprāt, nav vienīgais veids.

0 0 atbildēt