local-stats-pixel fb-conv-api

Jaucu laukā mazu transformatoru15

115 0

Heijo balbīno. Gari nerunāšu, ķeršos vērsim pie ragiem.Šķūnī stāv daudz vecu lietu, kuras vairs nav vajadzīgas, tāpēc tās tiek izjauktas un detaļas sašķirotas, kuras atstās, bet kuras, mest laukā. Šodien izjaucu cik man zināms mazu transformatoru, kas kādreiz visticamāk darbinājis kādu elektroierīci. Būs diezgan daudz bilžu, cerams ka patiks.

« 1  2  3  4 »
115 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Un nu saliec visu smuki atpakalj ,lai ir ka bija ....tad varbut busi nopelnijis +

13 0 atbildēt

Es šādi simtiem lietas esmu izjaucis un daudzko arī saremontējis, visu apgūstot pašmācības ceļā.. Kopš agras bērnības bija tendence izjaukt visu nokauto tehniku.. Tik krāmi parasti daudz palika pāri, un pilni skapji ar rezerves daļām/detaļām.. kas ik pa laikam arī noderēja..

9 0 atbildēt

Apraksts un virziens pareizais. Malacis. Saliekot visu atpakaļ tā, lai tas arī strādātu - vēl labāk. Nākošo reizi izpēti ko sarežģītāku un izveido tik pat detalizētu aprakstu!

4 0 atbildēt

Tas varētu būt no Tava ripzāģa.

2 0 atbildēt

teksts krievu valodā: tur ir uzrādīts.

trafiņa modelis, TBC un konkrēti kāds no dotā modeļa varijants

Trafiņa jauda  1 Kw * A un  frekvence 50 herci ..  

Ar cipariem tiek norādīts kas tur paredzēts pieslēgt:

8-  220 V  norādīts kur fāze, kur zeme (0)

6. tas pats 0 un 36V 0 un 5,22,110v 20 bilde-tas nav pats transformātors bet serdenis, faktiski parastas metāla plāksnītes, varētu būt arī viengabalians netāla klucis, bet izmanto plāksnītes, lai nerastos "paratizējošās" strāvas, un trafiņš nesāktu karst

21, tas ir nevis kodols, bet tinumi.. transformātors ir visu detaļu kopums, principā metāla kodols, kam uztīts viens tinums, un tam virsū, otrs tinums..  Bet nu tiem kas nekad ar to nav saskārušies, izglītojoši..

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Liels paldies par info
0 0 atbildēt

 Tas ir parasts mazjaudīgs pazeminošais trafs,tādus lietoja visos radio un televizoros, kā arī aparātos kuros jauda nepārsniedza 100 vatus. 

0 0 atbildēt

Kā izskatās šitais verķis ir no kāda darbgalda,jo sekundārais tinums uz 36v bija vietējam apgaismojumam,nākošais tinums ar izvadiem 9,22 ,un110v domāti taisngriežu,magnetisko palaidēju kā arī releju spoļu barošanai

0 0 atbildēt