local-stats-pixel fb-conv-api

Jā - špikeriem, nē - zubrīšanai!5

18 3

Eksāmenu kārtošanas drudzī dziedātāja Agnia dalās noslēpumos, kas palīdz veiksmīgi sagatavoties pārbaudes darbiem. "Rakstīt špikerus ir noderīgi," domā dziedātāja Agnia, kas mācās 11. klasē. "Špikeri ir ne vien īss materiāla izklāsts, bet arī iespēja atkārtot iemācīto, atcerēties ko jaunu, kā arī pavadīt laiku ar draugiem, gatavojoties eksāmenam."

 

"Skolotāji un pasniedzēji gada laikā ir iemācījušies visas viltības, un nav nemaz tik viegli izdomāt ko jaunu, bet var mēģināt. Šogad ļoti moderni ir novelkamie tetovējumi, kā Chanel, bet šo ideju var izmantot arī citādāk. Piemēram, sagatavot zīmējumu, kurā šifrētā veidā iekļauts špikeris - neviens nenojautīs, ka apakšdelmu rotā špikeris, nevis moderns aksesuārs. No simboliem uz paša ķermeņa var pāriet arī pie apģērba aprakstīšanas. Visi jau sen pieraduši pie apdrukātiem džinsiem un krekliņiem, kādēļ lai tā vietā neuzdrukātu glābšanas tekstu. Tam domātās krāsas ir nopērkamas daudzos veikalos," savās domās dalās Agnia.

 

Ir daudz dažādu veidu, kā sagatavot vecos labos papīra špikerus. Tāpat ļoti noderīgi eksāmeniem gatavoties kopā ar draugiem. "Kad mēs gatavojamies kopā, mēs apspriežam katru jautājumu, dalāmies domās un atceramies materiālu. Un parasto špikeru vietā es dodu priekšroku zīmēt nelielas bildītes vai piktogrammas, kas ļauj atcerēties, ko biju domājusi. Pats galvenais noslēpums -, gatavojot špikerus, jūs labi iemācīsities materiālu un norakstīt nemaz nenāksies. Es noteikti neatbalstu zubrīšanu - uzskatu, ka materiāls ir jāsaprot, nevis jāiekaļ no galvas," stāsta Agnia.

 

"Citas procesa detaļas: nodarbību laikā ieelpojiet citrona smaržu - kā rāda pētījumi, tā par 20% palielina intelekta spēku. Tāpat pirms svarīgiem notikumiem labi jāizguļas, lai sakārtotu domas. Šo principu es vienmēr izmantoju kā pirms koncertiem, tā eksāmeniem. Un neieslēdzieties dzīvoklī, tā vietā ņemiet pierakstus un grāmatas un, ja laika apstākļi ļauj, dodieties mācīties uz parku. Svaigs gaiss palīdzēs smadzeņu darbībai, bet mājas uzmanības novērsēju - interneta, televizora un citu - neesamība ļaus sakoncentrēt domas. Esmu pārliecinājusies, ka šīs metodes darbojas. Pati tās izmantoju, un mana vidēja atzīme ir 8," uzsver Agnia.

 

Sešpadsmitgadīgā Agnia virza muzikālo karjeru Somijā, kur pašlaik notiek kastings dziedātājas pavadošās grupas izveidei. Agnia sadarbojas ar vienu no atzītākajiem Latvijas producentiem Gintu Stankeviču, somu producentu kompāniju Amber Production un komponistu Samuli Laiho.  Viņa ir vienīgā Latvijas dziedātāja, kuras albumu izdevusi un izplata viena no pasaules lielākajām ierakstu kompānijām SONY BMG.

18 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Jocīgi,ka viņu atbalsta Sony BMG, un Somijas producenti un vel viskkas, bet Latvijā par tādu dziedātāju nevienu vārdu vispār nekur neesmu redzējis .

4 0 atbildēt

Runājot par špikeriem... Rakstīju matemātiku šodien, un novēroju interesantu metodi. Ar zīmuli pasē sarakstītas visādas lietas...

3 0 atbildēt

Pag pag 16 gadi 11. klase wtf ?

Un nevaig izmantot  špikerus vai zubrīties ;) Vajag 2vus iepriekšējos vakaru vienkārši pārskatīt klades un visu citu ;) Vēsturei izmantoju Skolotāja Daiņa Cipuļa tādu mazu grāmatiņu vēstures ''špiker'' ideāli palīdzēja

2 0 atbildēt

Who the F........? emotion

1 0 atbildēt

Galiigs murgs emotion  neesmu par tādu dzirdējis pat

0 0 atbildēt