local-stats-pixel fb-conv-api

Izmeklēšanā konstatē, kas izraisīja Galaxy Note 7 aizdegšanos9

Dienvidkorejas elektronikas uzņēmuma «Samsung Electronics» izmeklēšana attiecībā uz sprāgstošiem akumulatoriem, kuru dēļ kompānija bija spiesta pārtraukt viedtelefonu «Galaxy Note 7» ražošanu, konstatējusi, ka neatbilstoša izmēra akumulatori izraisījuši pārkaršanu, piektdien vēsta laikraksts «Wall Street Journal».

«Samsung» pērn oktobrī paziņoja, ka pilnībā pārtrauc «Galaxy Note 7» ražošanu pēc haotiskas šo ierīču atsaukšanas, kurā tika konstatēts, ka arī apmainītajiem viedtelefoniem pastāv akumulatoru uzsprāgšanas riski.

Uzņēmums savas izmeklēšanas rezultātus publiskos pirmdien, taču tajā konstatēts, ka atsevišķi problemātiskie akumulatori nav bijuši atbilstoša izmēra, izraisot to pārkaršanu, bet citiem bijušas ražošanas problēmas, informācijas avoti pavēstījuši «Wall Street Journal».

Reklāma

«Samsung» septembra sākumā paziņoja par 2,5 miljonu «Galaxy Note 7» tālruņu atsaukšanu pēc tam, kad vairākas šīs ierīces bija uzsprāgušas vai aizdegušās.

Kad arī apmainītajiem telefoniem tika novērotas aizdegšanās problēmas, kompānija pieņēma lēmumu pārtraukt «Galaxy Note 7» ražošanu pavisam.

Tajā laikā «Samsung» šajās problēmās vainoja akumulatorus, kurus ražojis kāds nenosaukts piegādātājs.

46 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Atļauju no TvNet saņēmi par pārpublicēšanu? emotion 

7 2 atbildēt

Šis cilvēks stipri šaubos, ka strādā TvNet..

0 0 atbildēt