local-stats-pixel fb-conv-api

Izgudrotas austiņas, kas spīd tumsā! Cena ~ 127$ orğinālas11

63 0

Šīs īpaši skaistas austiņas nesen var teikt ir izgudrotas, kas visai ir ļoti interesantas, jo tām var uzslegt dažādus spīdēšanas režīmus, piemeram, austiņas skan sirds darbibas ritma, muzikas pavadijuma vai vienkarši uz jūsu kustības sensoriem. Jūs noteikti gribesiet zināt, kā? Šīm austiņām ir iebuvets muzikas sensori tieši tur kur klausaties muziku.

Šajās austiņās ražošana ir izmantots tāds pats materials, ko izmanto tā saucamajas "gorilla glass" briles un dažādasi nerūsējoša tērauda stieplēm.

Austiņas jaliek "tiny" sensora, kas mērīs jūsu sirdsdarbibu un kustibas sensoru, bet ražotāji saka, ka drizuma izgudros bez "tiny" sensora vajadzibas, bet uz android platformas, respektīvi austiņas skanes tikai tiem, kuriem bus android telefoni.

Austiņas lielveikalos bus jau noperkamas sākot ar 13.martu un tā cena būšot ap 127 dolāriem, bet īpaši ir noskaidrots, ka šīs austiņas visæ Eiropâ ssaks tirgot sakot ap apriļa sākumu.

63 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

A ko gaisma vinas nespiid???

4 0 atbildēt

Man liekas , ka tās varētu daudz rīt telefona bateriju , jo nespīd tak pašas no sevis. 

3 0 atbildēt

Es sev tādas gribu!!emotion

2 0 atbildēt

Ehh, vienīgā lieta, ko tā spīdēšana tumsā izraisīs, būs ievilkšana tumšā alejā un atraušana pa purnu no Žorika, Vovkas un Jāņa, kurš tajā kompānijā vēl nebūs ieguvis "kļičku".

2 0 atbildēt

un tad ej caur maskačku un tevvairs nav ne spīdīgas austiņas ne spīdīgi zobi .. neredzu kāda jēga tā izrādīt to ka tev ir daudz naudas.. emotion

0 0 atbildēt

Autor, iemācies rakstīt latviešu valodā !!!  uzslegtemotion   visæ emotion emotion emotion

0 0 atbildēt
Gopņiku sapnis
0 0 atbildēt

cik tas ir eur? emotion

0 1 atbildēt