local-stats-pixel fb-conv-api

Iphone 6 versija.20

82 6

Vēl nesen Tvnetā lasīju, ka jaunais Iphone 6 iznāks nevis kā parasti septembrī, bet šoreiz gan jūnijā (vai jūlijā?). Kāds tas izskatīsies un kāds tas būs, par to ir vairāki minējumi. Te ir viena no versijām, kāds varētu būt jaunais Iphone 6.

Es baigo aprakstu netaisīšu, jo pa lielam viss jau ir pateikts zemāk pievienotajā video.



82 6 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000
taja vid ari visi paramteri kkadi nepareizi
5 0 atbildēt

Tagad tik jāgaida kad jau atkal cilvēki pārdos savus orgānus lai tiktu pie šī mēsla, kuru varētu visu laiku turēt pie lādētāja! emotion

6 3 atbildēt

Tās ir tikai baumas, nevienam jau nav izdevīgi teikt kādas fīčas būs jaunajā iPhone, jo redziet samsungs arī tādas var nejauši gribēties, un kā likums beigu beigās Apple būs tie sliktie emotion

5 3 atbildēt

tak apple prezentēja pilnīgi citu telefonu šitas nav īstais

1 0 atbildēt

Vini labak batareju uztaisitu kartigu lai to bleki nav jalade katru stundu.Gan Iphone gan Samsung ir loti neuzticigi telefoni-tie var atrubities jebkura momenta-sakuma batareja bija 100,pec 30 min,jau 20.Visdrosaka ir Nokia.Tur gan batareja ilgi tur.

4 4 atbildēt

Jēga no šī? Tās ir tikai spekulācijas.

0 0 atbildēt
nah tu sito taisi jo apple izplata citu info un kads bus vienmer ir parsteigum loweris
0 0 atbildēt
Es visu saprotu, bet nu i nafig ekrānu vajag lielāku par 4 collām? Kas, tas iPhone's paredzēts vīriešiem ar mazvērtības kompleksiem? Un kur pazudusi tā īpašība, kuras dēļ iPhone's man tik ļoti patika? Tobiš tas, ka viņš bija simpātisks klucītis? Nesaprotu šitos "kredītkaršu" variantus. Laikam ka no Samsung'a kopēt sākuši, kas manās acīs ir figņa.
2 2 atbildēt

Varēja vismaz apple maps pievērst uzmanību. Tikko jau 5 iznāca, atkal pēc 1/2 gada sesto vajag? Apple maps cik ilgi jau stāv kā sūds?

0 0 atbildēt

Un kur tad viņam ir baterija?  Ekrāns tad liels. Baterija ganjau 10 mAh, sekundi varbūt turēs

1 1 atbildēt
Neuztraucieties,viniem jau ir 3 iphone versijas uz prieksu uztaisitas.. tads nu ir bizness.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Dzirdēju par speciālām uzlīmēm, ko liek uz talruņa visādi hipsteri, Amerikā un Eiropā ir ļoi populārs trends, līdz šim nebiju sastapis Latvijā, Kamēr neatradu addskins.com mājas lapu, izrādāsLatvijā ar to arī daži nodarbojas var pasūtīt piedāvātos dizainus vai pat izveidot savu uzlīmi, dikti forši ! Laba alternatīva stulbiem vāciņiem, neriāli piesaista uzmanību un saglabā jūsu telefona vērtību tālākai pārdošanai : )

0 1 atbildēt
lol znarok tu pats tgd dirs jo samsungs taisa tikai proci un stiklu
0 2 atbildēt