local-stats-pixel fb-conv-api

Iphone 4 izturiba5

96 14

Jau agrāk gan no Apple, gan no trešajām personām esam dzirdējuši stāstus par iPhone 4 apbrīnojamo izturību un korpusā izmantoto, par plastmasu 30 reizes cietāko stiklu. Ja jūs par to vēl šaubījāties, tad noteikti vēl neesat dzirdējuši par iPhone 4 izdzīvošanu pēc kritiena no 4115 metru liela augstuma.

Stāsts ir par kādu izpletņlēcēju Džerodu Mckineju (Jerrod McKinney), kas pēc piezemēšanās secināja, ka no kabatas ir pazudis viņa iPhone 4 viedtālrunis. Tad nu Džerods veikli izvilka savu iPad planšetdatoru, un ar Find My iPhone aplikācijas palīdzību noskaidroja precīzu iPhone atrašanās vietu, kas bija pavisam netālu.

Džerods devās uz šo vietu, un konstatēja, ka iPhone 4 ir piezemējies uz kādas rūpnīcas jumta. Pēc visa izstāstīšanas strādniekiem, tie bija pietiekami laipni, lai Džerodu nogādātu uz jumta. Tur arī viņš atrada savu telefonu – diezgan sadauzītu, taču strādājošu, jo kā gan citādāk Find My iPhone aplikācija būtu nosūtījusi GPS koordinātas? Lai vēlreiz pārliecinātos par tālruņa darbību, Džeroda draugs pazvanīja uz viņa numuru, un viss apstiprinājās.



96 14 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

nepatīk ka citur atļaujas viņus sist, bet man jākrāj piķis lai viņu nopirktu... :D

27 0 atbildēt

Ko viņš gaisā darīja ar mobilo telefonu?? :D

10 0 atbildēt

labāk būtu man adevis nevis mest no jumtaemotion

5 0 atbildēt

VIENK META NO TAADA AUGSTUMA

4 0 atbildēt

Lai dievs nograpstas emotion

2 0 atbildēt