local-stats-pixel fb-conv-api

Iespēja lēti pasūtīt picu onlinā jeb bezmaksas ideja tavam biznesam!8

Kā, jau iepriekš minēju, ja maniem rakstiem radīsies atsaucība , es turpināšu re-postot savas biznesa idejas no sava bloga šeit spokos! :)

Ieraksts blociņā: Pasūti picu internetveikalā, par ievērojami zemāku cenu kā no picērijām. Zemāku cenu panāk ar to, ka nav faktiskas picērijas:

359 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Tas ir ēdien, un te ri lielais čakars ar pvd. Nemaz tas tik rožaini nav kā tev liekās. 

18 0 atbildēt

Prieks ka ģenerējas biznesaidejas, bet tev der zināt, ka bez telpu īres viss nekas nesanāks, jo PVD tavu uzņēmumu aizklapēs nakamajā dienā, ja nebūs pienacīga, tīra virtuve. Te arī viss apstājas, ja ir jāīre virtuve, tad tas sanāks tik pat dārgi kā visur citur..

15 0 atbildēt

Intersanta ideja! emotion

8 0 atbildēt

Ideja protams ir laba,bet Latvijā, hmm te jau pvd utt neko tādu neļauj uzsākt, nē nu ļauj,bet ir grūti,te likumi ir pret cilvēku un to,lai parasts cilvēks nopelnītu un veidotu biznesu savu. Citviet- šis viss nu jau ir kādus gadus 6 vismaz emotion

4 0 atbildēt

Ideja laba, malacis, fišku rubī.  emotion skatos tikai to kā latviešu mentalitātei patīk idejas apcirst jau pašā saknē, nav tie PVD tādi zvēri, parasti ko neesi redzējis no tā baidies. Pats domāju uzsākt biznesu un šī ideja nemaz nav tik slikta, gaidu vēl idejas.  emotion

2 0 atbildēt

Ideja ir laba, bet, visticamākais, ne Latvijā. Kāpēc? Pārāk mazs tirgus, lai tu varētu atļauties izslēgt no savu klientu loka tos, kas vēlas iet uz reālu picēriju un paēst. Visas picērijas piegādi piedāvā kā papildus pakalpojumu. Un arī par izmaksu zemo līmeni ir nelielas šaubas. Bet, ja tas reāli nostrādātu, ņemtu savus vārārdus atpakaļ.

0 0 atbildēt