local-stats-pixel fb-conv-api

Filmas vs Zinātne6

194 11

Jūs droši vien jau zināt,ka lielākā daļa zinātniskās fantastikas filmas iezīmē briesmīgu zinātni,un jau īpaši šausmīgu fiziku.Daudzās filmās tiek pieļautas daudzas zinātniskas kļūdas,bet protams neviens jau uz to neskatās jo tur tiek iegūldīts liels filmas honorārs. emotion

Šeit dodu jums 5 filmas ar zinatniskiem absurdiem!! emotion

194 11 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Rakstam vajadzēja šādu virsrakstu: Filmas vs Manas personīgās domas un fantāzijas bez zinātniska pamata.

36 2 atbildēt

7. Nu it kā mūsu ģēnijiem bija citplanētīešu kuģis, ko viņi varēja čakarēt. Bet uztaisīt nekļūdīgu filmu manuprāt ir neiespējami. Neils Taisons arī pārpeta Kameronam, kad titānikā zvaigžu stāvoklis bija neiespējams, jebšu tādu nevarēja tajā zemes punktā redzēt.

5 0 atbildēt

tev laikam nav pazīstams termins vienkāršs paplašināts teikums. teksts pilnīgi nelasāms, nekāda jēga, vienā teikumā runā par 4 dažādām lietām. neviens tavs izskaidrojums nav saistīts ar zinātni. raksta labākais moments  - piemini filmas "Armagedons" daudzās kļūdas, pastāstīsi par smieklīgākajām, bet tālāk seko vienas kļūdas nesakarīgs izskaidrojums, kas skan apmēram tā: kā pagatavot omleti - ņemam sāli, iesitam to bļodā, bet neaizmirstam suni izvest pastaigāties.

3 1 atbildēt

Ja filmās rādītu tikai visu kā ir, tad nebūtu ko skatīties.

2 0 atbildēt

Saldajam ēdienam var piemest "Upside down". Baudāma filma, bet lai saglabātu savu veselo saprātu neiesaku iedziļināties tās pasaules fizikas detaļās. (kādas panku grupas teiciens: "Pret viņiem, pret jums, pret sevi, pret visu"

0 0 atbildēt

emotion Es akal nerubīju kāpēc viņi viņu spridzināja, jo man pirmā doma bija par naftu ko uzliet uz Armagedona un saule viņu novirzītu no kursa emotion

0 0 atbildēt