local-stats-pixel fb-conv-api

Dziļā neta mājaslapas 2 daļa!28

581 6

Takā pirmajai daļai bija liela atsaucība (ja neesi redzejis apskati pirmo daļu-> http://spoki.tvnet.lv/izgudrojumi/Dzila-interneta-majaslapas/765233 )

Kā parasti atgādinu ka liela daļa šo mājaslapās atrodamās lietas ir nelegālas,un neiedrošinu nevienu neko pirkt,vai taisīt,šai rakstā sastopamā informācija daudzviet eiropas savienībā ir nelegālas.

Šai rakstā bus pieminetas dažas no briesmigākajam majaslapam ko esmu atradis dziļajā netā!

Labi beigšu pēteroties un ķersimies klāt mājaslapām!

581 6 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Viss jau smuki, bet vecīt... tur nav čati, kur tev gramatiku pamacītu un kā pareizi komatus salikt? emotion

21 0 atbildēt

Heh emotion hakeris esi vai?

9 3 atbildēt

Iedod man kāda hitman'a numuru.... Ir daži cilvēki kuri daudziem nepatīk....

6 0 atbildēt

ja tik vienkārši kā tu varēji uzzināt par tiem nabagiem restēs,atbilstošās iestādes jau sen būtu noķērušas.tur kur esi spējīgs tik tu ir kkāda pajģopka manuprāt..

5 2 atbildēt
Loti forši tikai vairāk
2 0 atbildēt
Nē, hakeru tusvietas, ieroču tirgotavas un radioaktīvu elementu tirgotavas es saprotu, tam es atrastu pielietojumu, bet lai kanibālisms, bērnu pornigrāfija un *** like this... Tur cilvēkiem čista slimiem jābūt. Visus tos, kuri nelikumīgi tur būros bezpajumtniekus kā kaut kādā fermā, kur var izvēlēties sev tīkamo teļu un tad nokaut un savākt orgānus, visus tiesāt par noziegumiem pret cilvēci!
2 0 atbildēt

2- Putins taču nebija minēts! emotion emotion 

2 1 atbildēt

bija arī tādas čata istabiņas, kur pa webcameru filmē kādu cilvēku- piesietu pie krēsla vai vienkārši sasietu, tad tur kāds nopērk to iespēju, kur tu vari čatot un noteikt, kas ir jādara ar to cilvēku, nu protams, acis jāizgriež, jāizrauj mēle un tā un tad bende to arī izdarīs, protams, viņi arī baigo naudu prasa

1 0 atbildēt

Iedod linkus ;D

1 0 atbildēt

Iedod man rakstus kaut kur darknetā vai cleannetā ,kur ir aprakstīti legit gadījumi,kad deepweba hitmani ir īsti. 

 

FE will update 5/5

0 0 atbildēt

cmon tas nav tik traki,kā pieņemsim pašnāvnieku forumi,kur norisinās pašnāvnieku šovs,tad vēl es esmu dzirdējis stāstu par forumu priekš gejiem,kuri ir HIV pozetīvi,viņi apmainās ar stāstiem,viņi inficē citus cilvēkus. Cik es tur esmu līdis es esmu redzējis tādu pornogrāfiju,kuru nekad nespēšu izdzēst no savas atmiņas. Es īpaši neko tādu neatrdu,moš jo nesmu "hakeris" bet tur ir daudz narkotikas and smth like that

AAA btw tie kanibālu forumi iedalās vairākās daļās emotion

0 0 atbildēt

Uzzināju daudz interesanta, paldies un gaidīšu vēl emotion

0 0 atbildēt

Jus interesejosa manta aprakta pec adreses -----------......mazdarzinaa...pusmetra dzilumaa.Naudu sutiet uz kontu ..-------------un varat drosi rakt.....(man jastada kartupeli)

0 0 atbildēt
Jaaieiet buus jaapaskataas
1 2 atbildēt

Hitmanu pakalpojumi ir feiki,arī par orgānu tirdzniecību. Zb neko atkal nesaproti un raksti,kaut kur izlasīji un tagad pa labi un kreisi bļauj. Bet nu,tā kā spokos īpaši izglītotu cilvēku nav,kā arī auditorijai līdz 15 gadiem šis liekas aizraujoši un ticami.

Kā tu iedomājies,ka tiks sūtīti orgāni pa pastu? Pastkastē knapi aploksni var ielikt,bet tu domā ,ka pasta nodaļā vienkārši varēs atstāt pāris nieres kartona kastē.Plus tie orgāni tiktu svaidīti pastā pa ceļam.

Fuck logic

4 5 atbildēt

Kā lejuplādēt šo internetu un kā iegūt antivīrusu pret nelabvēlīgiem skatītājiem?

0 1 atbildēt