local-stats-pixel fb-conv-api

Cik tālu stiepjas prāta radītas ilūzijas?11

231 2

Prāts ir katra cilvēka uzticamākais instruments. Tas ir process, kurā mūsu smadzenes sakārto maņu iegūto informāciju un to interpretē, vadoties pēc mūsu iepriekšējām pieredzēm. Šādi rodas unikālas un viegli saprotamas pasauļu tiešraides, katram prātam atrodoties savējās centrā. Prāta galvenais uzdevums nav izveidot pēc iespējas precīzāku pasaules ainu. Dodot priekšroku ērtībai un funkcionalitātei, tas rada izdevīgas ilūzijas, lai atvieglotu cilvēku orientēšanos pasaulē.

231 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

labs raksts

7 0 atbildēt

Tu sēdi pie galda. Blakus galdam stāv akmens. Tas atrodas galvā vai ārpus tās?

5 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

ak dievi, cik labs raksts...ir ko padomāt, un sāk vilkties kopā tas, ko līdz šim nojautu, redzēju fragmentiem, bet nespēju savilkt vienā ainā...(tas ir ne tikai par šo rakstu, arī par citiem Justaride rakstiem). 

2 0 atbildēt

Šis ir itensanerts tksets, ja jūs vraat izsīlat šo testku, tad jūs east vines no 55 cikielvēm no 100 cilkievēm, krui var šdāu testku izsīlat. Kbridžaems uniitātversē ir aājutklši, ka ciēlvki līšanasā utvezr vsiu vārdu kpoā un nav srīgvai kdāā seībcā ir bturi vdārā. Svrīgai ir, lai prmiais un pējdēais bturs neinmaās, pējiāre var būt sainmaīti un cilkvēs sēps izlsīat testku. Vai Jmus izvādes?

1 0 atbildēt