local-stats-pixel fb-conv-api

Brauc uz jāņiem ar šādu mocīti!6

40 3

Laikā, kad līdz 30 km/h ātrumu ierobežojošas ceļa zīmes mēmi informē par varas iestāžu fiasko cīņā ar apledojumu uz D tilta iespaidīgajām estakādēm, jums, protams, labāk gribēsies domāt par vasaru.

A bet ar ko brauc vasarā? Pareizi, ar mocīti. Tikai vasarā benzīns jau maksās ujujuj, tāpēc jāskatās uz elektriskajiem mocīšiem. Teiksiet, ka tādus nevar nopirkt? Var gan.

http://www.boxxcorp.com/brochure/boxx



40 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Apkaunojums visai mototehnikai. čemodāns uz riteņiem.  + vēl elektro motors emotion   paredzēts zaļi domājošām lupatām. viens hipijs te braukā  ar elektrisko scooteri, knapi kust uz priekšu un čakarē tik satiksmi velkoties ar saviem 40 km/h. labāk paņemt normālu 50cc mopēdu kas iet savi 70 km/h un brauc laimīgs. Un es nezinu cik maz cilvēkam ir japelna mēnesi lai liktos ka braukšana ar benzina motoru ks ēd 2l uz 100 km (PILSĒTĀ) liekās dārga emotion Bet šeit būs daudz nepiekritēji, jo lielakajai daļai ši portala apmekļetāju tāpat ne interesē tehnika, ne arī kautko cērt no tās.emotion  tapēcl iekas "kada šķirba kads motors, ka tikai kust uz priekšu" Normālam auto moto entuziastam vienmēr vajadzēs klasisku iekšdedzes dzinēju un vienmēr vajadzēs dzirdēt motora dziesmu, nevis klusumā parvietot pakaļu no punkta a uz punktu b.

6 4 atbildēt

Vairāk domāts, lai paākstītos, jo tik pat labi var arī ar riteni mīties. Vienai paziņai ir elektriskais skūteris un no šiem aparātiem jēgas nu nekādas nav, pabrauksi labi ja 40min un beigu beigās sēdēsi un gaidīsi 4-24 stundas līdz pilnai uzlādei. emotion Rezultātā nodedzināsi vairāk elektrības, nekā to pašu degvielu normālai mašīnai, kura pie tam spēs aizbraukt ātrāk, lētāk un tālāk.

 Visvairāk mani iespaido cena šim čemodānam, kas sastāda $3000. emotion

2 0 atbildēt

Pa Latvijas ceļiem nekādīgi neies

2 1 atbildēt

0 0 atbildēt

Jaunai tehnologijai, kas var mainit pasauli vienmer bus noliedzēji. Tāpat jau bija, kad TV pārņēma rādio...  Tad paskataties uz Tesla Model S un tikai pasaka ka 4 sekunes lidz 1000 ar 7 vietigu sedanu ir leni....  Nekas jauns nav lēts. Tas pats tak bija ar skārien jūtīgajiem telefoniem. Un tagad katram sicim tads ir. Tāpēc pagaidiet kad pirmie izmeiģinātāji palīdzēs industrijai attistīties un ar laiku arī cena būs konkurēt spējīga ar to skaļo, smirdīgo iekšdedzes dzinēju!

0 0 atbildēt

Kur ta tagd ar tādu kasti varētu braugt čigāni domātu ka kkads radiātors un skrietu pakaļ:D  neņemtu tādu pat ja par velti dotu :D liels trekns miiiiiinnnnuuuusss:@

0 9 atbildēt