local-stats-pixel fb-conv-api

Bloody V5M Datorpeles apskats.42

229 6

Čau spoki. Es nesen izdomāju sev iegādāties jaunu peli. Pirku peli priekš spēlēm jo patīk spēlēt dažādas spēles. Tātad peles nosaukums ir Bloody V5M kas arī atbilst peles izskatam. Kā jau teicu pele ir domāta spēlēm(Gaming). Tad ar ko parasta pele atšķiras no gaming peles? Gaming pelei ir daudz lielāka jūtība nekā parastai pelei. Otrkārt gaming pelei ir vēl citas pogas izņemot kreiso,labo un vidējo peles pogu. Vismaz šai pelei ir vēl trīs režīmi kuri domāti Shooting spēlēm: 1.Režīms-parasts jeb pamata. 2.Režīms-Spēlē šauj ar 3 lodēm uzreiz(Takā burst mode). 3.Režīms-Šauj ar 4 lodēm uzreiz. Man patīk tas kad mainās ripulīša krāsa tad kad tu maini režīmu-1.Sarkana 2.Zaļa 3.Dzeltena. Sānā pie īkšķa ir vēl divas pogas, uzspiežot vienu no pogām-spēlē runāt caur mikrofonu bet sērfojot internetā var paiet lapu atpakaļ. Bet ko dara otra poga vēl līdz šim neesmu noskaidrojisemotion.Tātad jā, pele pati par sevi ir ļoti ērta, bet diezgan pasmaga. Un tagad speci: Ražotājs-A4Tech. Tips-Datorspēļu. Veids-Optiskā ar vadu. Pogu skaits-7. Krāsa-Melna/Sarkana. Peles jūtība(DPI)-3200. Apgaismojuma avota tips- Gaismas diode. Papildus funkcijas-Programmējami taustiņi. Īpašas atzīmes-1080px/s, 1200 FPS, Paātrinājums;30 G, Ātrums; 75 collas/sek, 1000Hz Report Rate, Reakcijas laiks:<1ms, Iebūvēta 160 kb atmiņa, Vada garums-1.8 m, Izmēri: 126 x 73 x 39.5 mm, Svars: 143 g. Tas arī viss ceru ka patika mans apraksts.

229 6 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://1a.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Man ir kkāda parasta pele par 2 euro emotion

14 0 atbildēt

Man ir Bloody  V3! Laba pelīte. :D

7 0 atbildēt

bloody v7 the best

3 0 atbildēt

Derētu iemācīties nofotografēt, lai bilde ir fokuss un nav izplūdusi. emotion

2 0 atbildēt

Ar kādu ķieģeli tu foķēji? emotion

2 0 atbildēt

man pašam ir V3, un esmu galīgi apmierināts, jo reāli es par 1/5 cenas dabūju smukāku un manuprāt labāku nekā jebkuru razer peli. bet nu jā, pērkot razer tu diezgan daudz samaksā par pašu zīmolu. ;d

1 0 atbildēt

Tad jau tiem kuri liek aprakstus par saviem telefoniem viņi arī dabuja ganjau kādu dvacāru? Huh?

0 0 atbildēt

Sveiki. Lietoju jau Bloody v5 M versiju 4. mēnesi. Un esmu apmierinats. Šai pelei ir macro funkcija arī, ar kuru vari regulēt pauzi starp lodem, un var iegūt labu rekoilu. Ar makro vel var uzbindot vairakas pogas uz vienu, ka piemeram streifot kas palīdz @cs. Un ir vel daudz dažādas funkcijas pelei.

0 0 atbildēt

Razer Deathadder Chroma Edition

Protams mazliet sanāk samaksāt par zīmolu, bet pati peli vnk super...perfekta kvalitāte un izskatās superemotion

0 0 atbildēt

made in china! 

0 0 atbildēt

tā jau nav M versija, bet parastā v5. M versijai ir metāla ķepiņas

0 0 atbildēt

baigais apskats... : D

0 0 atbildēt

Tā ir apdullināšana ! emotion

0 0 atbildēt

LIetoju V3 esmu loti apmierinats! Labakais ir tas kau jau lietoju ilgi neredzu minusus un cena ar nav kosmiska!

FYI tas pogas pie ikska speles vari likt ko gribi man piemeram ieks BF4 vina ir mainit sausanas rezimu jeb zero out range un otra atver karti.

0 0 atbildēt

Tev laikam nav neko citu ko darīt kā likt spokos debīlus komentārus.emotion

0 0 atbildēt

omg... gaming pele un ar gaismas diodi, nevis lāzeru? un vēl tādos DPI? :D smieklīgi, reāli precezitātes vnk nekādas. Ja grib lai optiskais sensors nepārlektu kādus 50 DPI 2000 DPI režīmā, ir jālieto 800

0 0 atbildēt

Kruts pakaļdarinājums RAZER MAMBA, tikai neizskatās tik ergonomiska, pats lietoju SS Sensei, pirmstam bija tieši RAZER MAMBA, kura laikam ir dārgākā no RAZER pelēm Latvijā, bet smagi vīlos, pat nesu uz garantijas remontu, iedeva pretī jaunu - ATKAL TAS PATS GĻUKS, kaut arī peli varēja lietot arī bezvada režīmā, man ABAS nācās lietot tikai ar vadu, kad mēģināju uz dažādiem DPI, dažādām frekvencēm ar MAMBA spēlēt, tā vnm svarīgā situācijā, iekš CS:GO, pazuda savienojums. Pasūtīju no 4GAMES SteelSeries peli un viss čoki poki un pat ergonomiskāka par jebkuru RAZER peli liekas(esmu testējis tās populārākās kā, piemēram, Taipan, DeathAdder, Naga). ;)

0 0 atbildēt
Man ir Bloody V8. Laba pele
0 0 atbildēt

Man ir logitech M100 un esmu apmierināts, aptuvenā cena 5euro :):):)

0 0 atbildēt

Pats lietoju V4, draugs, kuram ir V3, teica, ka Bloody taisa pakaļdarinājumus. Nezinu, vai tā ir patiesība, bet katrā ziņā es esmu apmierināts ar iegūto preci.

0 0 atbildēt