local-stats-pixel fb-conv-api

Ataa, ataa, meitenes!12

91 3

Japaanji izsenis bijushi slaveni ar savu apreekjinu un saudziibu. Pat attieciibaas ar sievieteem japaanju viirieshi ieekonomeejushi: prieksh kam teereet savus resursus dailjaa dzimuma aplidoshanai, ja var apieties ar taa analogu. Pie tam taada maaksliiga zeltene nespiediis iepaziities ar savu maati, neteerees naudu lupataam un kosmeetikai, un nepieprasiis nekaadus uzmaniibas apliecinaajumus.

Probleemas risinaashanai uzlecoshaas saules zemes speciaalisti piesleegushi muusdieniigaas tehnologijas, izveidojot lelles izskatu un izjuutas praktiski liidz pilniibai. Atlicis vieniigi shiis lelles apveltiit ar maaksliigo intelektu, kas, njemot veeraa robotu tehnikas attiistiibu Japaanaa, ir pilniibaa realizeejams uzdevums tuvaakajaa naakotnee.

Nu un, ja skatiijaaties filmu EX MACHINA, tad pilniigi skaidrs, ka tas notiks visai driiz.

91 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

You are on magic mashrooms or something ???

5 0 atbildēt

japānietes varbūt ir pārāk kautrīgas, un japāņi ļoti augstu vērtē darbu, atveltot ļoti maz laika kam citam, piemēram meitenēm, tāpēc tur jābūt samērā daudz vecpuišu, un arī vecmeitu. nezinu kā reāli tur ir bet mans minējums ir šāds. 

vari kādā veidā pārrakstīt tekstu ar garumzīmēm un mīkstinājumiem?

3 0 atbildēt

Japānā pēc statistikas ir 61% vientuļu vīriešu robežās no 18-34 gadi. Populārākās atbildes bija - Man nav tik daudz naudas lai varētu uzturēt sievieti pēc kāzām, otra atbilde bija, ka pārāk daudz laika izterē darbam lai tiktu labākā darbā un trešā ka nezina kā iepazīties ar sievieti. Trešā atbilde jau ir sekas pirmajiem diviem. Visus vīriešus iemāca ka sieva jāmeklē pēc tam kad ir labs darbs... Bet ko darīt kad beidzot esi ticis pie laba darba, bet vairs nezini kā pēc tam iepazīties, jo viss laiks ir iztērēts strādājot...

3 0 atbildēt
Nja viss vairāk mani biedēja nevis šis stāst bet stāsta gramatika 😝
2 0 atbildēt

Murgs. emotion

1 0 atbildēt