local-stats-pixel fb-conv-api

Apskats: Sony Action Cam HDR-AS200V3

8 1

Sporta kameras pēdējos gadus ir kļuvušas ļoti populāras, ne vien tās izmanto dažādos sporta veidos, bet arī lieliski noder citām filmēšanas un vlogošanas vajadzībām. Par akšenkameru vēsturi nestāstīšu, bet populārākā protams ir GoPro, kura pārdošanā ir jau 10 gadus. Gluži kā autiņbiksītes sauc par pamperiem, līdzīgi ir ar sporta kamerām kuras sauc par GoPro. Kaut sporta kameru tirgū zīmolu ir vairāki desmiti, kvalitatīvi un vērā ņemami tirgus spēlētāji ir tikai daži.

Šoreiz stāsta galvenais varonis ir Sony Action Cam HDR-AS200V kamera aktīva dzīvesveida piekritējiem.

Tehniskie parametri:

Pikseļu skaits: Mpix 8.8
Video: līdz 1920×1080 px, 60 k/sek
Sensors: 1/2.3″ Exmor R CMOS
Slēdža ātrums: 1 / 30 – 1 / 10000
Attēla stabilizētājs: Ir
Skata leņķis: 120 vai 170 grādi
Atmiņas kartes tips: Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC
Savienojamība: USB/HDMI
Citas īpašības: GPS, NFC, Wi-Fi
Baterija: NP-BX1
izmēri: Augstums cm 4.7, Garums cm 8.2, Platums, cm 2.4
Svars: 93 grami

Komplektācija

No laipnajiem Sony pārstāvjiem es biju saņēmis veselu maisu ar aksesuāriem un dažādiem stiprinājumiem, bet standarta komplektācija ir sekojoša:

kamera un akumulators 1240 mAh caurspīdīgs zemūdens ietvars divas līpošas pamatnes un klipsis adapters pārejai uz standarta statīva skrūvi microUSB vads

Principā katrs no šiem stiprinājumiem ir jāiegādājas atsevišķi un cena nav kapeikas, bet par kvalitāti sūdzību nav. Kaut gan nevajag jau kā bildē 10 stiprinājumus, izvēlies sev nepieciešamo vienu vai divus un būs pietiekami, ja ar laiku vēlēsies paplašināt savas sporta kameras aksesuāri klāstu to bez problēmām varēsi izdarīt.

Dizains

Sāksim ar acīmredzamo, kamera izskatās ir pilnīgi savādāks, kā esam pieraduši – maza kvadrātaina kastīte. Sony izvēlētais dizaina risinājums man šķiet tīkamāks. To ir ērtāk turēt rokā, ielikt džinsu kabatā vai paslēpt no nevēlamām acīm

Sānos ir mazs ekrāniņš, kurā uzrāda akumulatora statusu, gps un wifi savienojamību, kā arī iespējams iestatīt vēlamos foto vai video režīmus.



8 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

kur ir bilde, kā izskatās?

0 0 atbildēt

Man ir Action Cam, bet ir 11 megapikseļiem. Man tam zemūdens apvalkam robs pie lēcas, un tāpēc kā ActionCams nedar īsti.

0 0 atbildēt