local-stats-pixel fb-conv-api

Aardvark - Mīnu bieds!10

588 0

Pasaulē diemžēl notiek tā, ka vienmēr ir kāda vieta kurā norisinās bruņots konflikts, vai nu starp valdību un teroristiem, vai ari pilsoņu karš. Bet fakts ir tāds, ka par šādu konfliktu neatņemamu sastāvdaļu ir kļuvušas mīnas, kas vel daudzas desmitgades pēc konflikta beigām apdraudēs nejaušus garāmgājējus. Tāpēc vienmēr ir bijis aktuāls jautājums, ka ātri un droši atbrīvot kara skartās teritorijas no mīnām.

588 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Beidzot kautkas kas likvidē kara sekas nevis ...  emotion 

13 0 atbildēt

bet pie blīkšķiem tāpat vadītājam jāpierod emotion

tankā gan no mīnām arī neviens bojā neiet, tikai tanku sabojā..

9 0 atbildēt
Šoferim gan jautri emotion Kā vienmēr- kvalitatīvs raksts,Mao Meow emotion
5 0 atbildēt

Ir daudz un dažādi mīnu iznīcinātāji un šis ir tikai viens no viņa variantiem.

Varētu teikt, ka katrai lielvalstij ir šāda izstrāde, tādā vai citādā izpildījumā.

Ir arī speciāli atmīnēšanas verķi, ko var pārnēsāt 1 karavīrs un ar tā palīdzību, vienā mirklī, var atmīnēt 50 - 100 metru garu taku.

Tikai nepiekritīšu, ka Aardvark un tā daudzie varianti un modifikācijas ir neiznīcināms. Ja kādam to tiešām vajadzētu + ir zināms konkrēts pārvietošanās maršuts + ir ar ko, tad tas ir tikpat vienkārši, kā aplaistīt 2 pirkstus.

Bet raksts labs  emotion  

4 1 atbildēt

Nu re, Lielbritānija uzbūvēja lielisku padomju tehnikas piemēru! Ja nav laika un vēlmes pārbakstīt katru zemes centimetu, dauzīsim to ar smagām ķēdēm, lai viss iet pa gaisu emotion emotion

2 0 atbildēt

Mūsdienu konfiktos ļoti svarīga ir vienkāršība, jo kaut kādiem ISIS vai doņeckiešiem (ar mazo burtu, jo viņi ir kretīni) noteikti nav laika ņemties ar sarežģītām sistēmām. Izroc bedri, iesvied mīnu, aizroc ciet un zūdi tālumā. Ja cīnītos divas oficiālas armijas, tad gan tādas un vēl visādas asprātīgas ierīces varētu izmantot. 

1 0 atbildēt

Esmu redzējis labāku video ar labāku tehniku princips tāds pats, bet šoferis nevar pārvietoties pa zemi viņam virs mašinas izveidot celiņš pa kuru pārvietoties, lai apskatītu savu arklu emotion Bet jā tehnikas ir daudz un dažādas.

1 0 atbildēt

Ir tanki kas izšauj trosi ar spridzekļiem tos detonējot tuvākajā apkaimē detonējas arī visas mīnas.Funkcionālāka,bet dārgāka tehnika. 

https://youtu.be/4Wob2ryCfhc?t=255

https://www.youtube.com/watch?v=c839FBFKyiw

1 1 atbildēt

Labs. emotion

0 0 atbildēt