local-stats-pixel fb-conv-api

5 hipotētiskās zvaigznes5

163 0

Visums šķiet bezgalīgs un cilvēce ir izpētījusi tikai mazu daļu no visuma. Neskatoties uz to, mēs jau esam novērojuši prātam neaptveramas lietas visuma dziļumos. Brīžīem liekas, ka viss ir iespējams visumā, tāpēc zinātnieki bieži hipotēzē par to kas varētu eksistēt, vai kādreiz eksistēja. Šoreiz raksts būs par zvaigznēm kas "varētu" eksistēt.

Ja Jums šis raksts patika, lūdzu piespied Like vai Share emotion Paldies!

163 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Interesanti. emotion

8 0 atbildēt

un tas ir viss, ko vari pateikt?

priekš tevis varbūt, bet ja paņem aizvēsturisko enerģijas nezūdamības likumu, tad ir labāka sajēga. 

p.s. ja tev nav saprotams, tad brīdī, kad tu elpo vai bezdē, tava organisma saražotā enerģija tiek patērēta gāzu   izvadīšanai un difūzijai, un ja tu nerīsi, tad nebūs spēka ne gāzes apmainīt plaušās caur augšējo caurumu, ne arī izvadīt sakrājušos metānu no sava apakšējā cauruma.

6 0 atbildēt

Par šo tēmu jau vienreiz rakstīju.

Mans personīgais vienoklis ir tāds, ka patiesību mēs uzzināsiem tikai pēc apmēram 2 miljardiem gadu, jo šobrīd ir tikai hipotētiskas teorijas par to, kas notiek ar mums zināmo visumu, jo šajā laika periodā būs saprotams vai nu visums sāks sarauties līdz ubermasīvam melnajam caurumam, kas bija lielā sprādziena pirmsākums (to var;etu saukt par singularitāti, kas atkārtojas katrus 30 miljardus gadus), vai arī būs lielais plīsiens, kas saraus gabalos mums zināmo visumu.

Es uzskatu, ka mēs esam matērija no uberliela melnā cauruma, kurš nespēja saturēt sevī esošo matēriju un antimetāriju, kā rezultātā notikās lielais sprādziens (jo gravitācija nespēja noturēt atsevišķi matēriju un antimatēriju), bet tā kā nevar būt strīdi par to, ka ir mums apmēram 80% nezināmas fiziskālas un ķīmiskas vielas, tad es domāju, ka ir jāpieņemt teorija, ka matērijai ir viena reakcijas spēja, savukārt antimatēŗija savas reakcijas spējas zaudē jau stipri sarežģītākos apstākļos, tas ir, ja matērija spēja pastāvēt mums zināmos apstākļos, tad antimatērija spēj pastāvēt tikai laboratorijas atstākļos, kas ļauj pieņemt, ka visa esošā antimatērija ir reaģējusi ar matēriju jau mums zināmā visuma pirmsākumos, un tikai tāpēc mēs pastāvam.

p.s. nevienam nav sajēgas par to, kas notiek melnajos caurumos, bet viens ir skaidrs, ka ja jau fotoni netiek no tā ārā, bet gamma starojums tomēr tiek izstarots, tas nozīmē, ka jebkuras vienkāršās vielas (ūdeņradis, hēlijs, litijs, slāpeklis, skābeklis) gravitācijas ietekmē spēj pārvērsties par supersmagajiem elementiem (zelts, svins, urāns, un citi), un sausais atlikums ir viss iespējamais starojums (alfa, beta, gamma) + neitroni, neitrino un higsa bozoni + mums nezināmais, kas spēj sašķel mums nesašķeļamas saites starp vielām.   

p.p.s. uz zemeslodas atrodamais zelts, sudrabs, svins, urāns ir pieejams tikai un vienīgi ar meteorītu palīdzību, jo zemes pirmsākumos visi smagie elementi ir zemeslodes centrā. Ja kādam ir šaubas par to, lai pamēģina podā nolaist jaunā gada izlieto laimīšu svina sīkumus noskalot. Nekad nesanāks (ja nu vienīgi pohu kluci uzliks pa virsu un tad jauns meteorīts visu aizskalos). 

4 0 atbildēt

tieši tagad no 23:03 pa N24 TV iet raidījums par tumšo matēriju.

tulkojums ir vācu valodā, bet ar sarkano pogu var uzlikt orģinālajā valodā, kas būs vācu/angļu valodā.

un tieši tagad iet runa par to, ka galaktikas tur kopā tumša matērija.

p.s. Līdz 1938.gadam uz zemes visi bija pārliecināti, ka visums sastāv no piena galaktikas. Tikai Habls spēja atšķirt, ka citas zvaigznes ir galaktikas. Tāpēc no 1990.gada zemi apriņķo Habla teleskops.

4 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt