local-stats-pixel fb-conv-api

3D printēšana un SMU "KeoBeo"28

402 0

Labdien!

Gribēju vairāk pastāstīt par savu skolēnu macību uzņēmumu "KeoBeo" kā arī pastāstīt vairāk par to, ko mēs daram un kas tad tas ir.

Mūsu uzņēmuma pamatpakalpojums ir objektu printēšana ar 3D printeri, kā arī rasējam un modelējam pēc pasūtījuma. Esam 5 jaunieši no Rīgas Valsts 2.ģimnāzijas, kuriem pavisam nejauši radās ideja ražot telefona aizsargmaciņus. Tad izdomājām, ka jāseko mūsdienu tehnoloģiju tendencēm un izlēmām atrast 3D printeri ar kuru to varētu uzražot. Caur pazīstamo loku ieguvām printeri un sadarbības partneri baltic3d, kurš ir lielākais uzņēmums Baltijā. Viņi mums dod printeri, palīdz printēt un sniedz dažādus padomus no savas pieredzes.

Uzņēmuma pamatprodukts sākotnēji bija telefona vāciņi uz ko arī specializējamies veidojot vāciņus ar latvju rakstiem. Bet cenšamies klientam piedāvāt arī vispārīgus rasēšanas un printēšanas pakalpojumus. Mūsu uzņēmuma rasētājs izvērtē ikviena klienta vēlmes un 2-3 dienu laikā tiek dota atbilde vai esam spējīgi uzrasēt klienta ideju. Par cik esam tikai skolēnu mācību uzņēmums, tad ar katru dienu attīstamies ar vien vairāk un vairāk. Apgūstam gan rasēšanas programmas, gan printēšanas metodes.

Piedalījāmies 6.decembrī, Ziemassvētku tirdziņā Rīga Plaza, taču netikām nominēti nevienā kategorijā. Bijām vīlušies, bet žūriju neietekmēsi,kā arī uzņēmumu bija tik daudz, ka visas žūrijas grupas nepaspēja apstaigāt visu, tādēļ neveidojās 100% objektīvs balsojums. Taču tirdziņā iegubām lielisku reklāmu, veicām pasūtījumus un sniedzām informāciju par to, ko mēs daram un kas ir tas 3D printeris.


Kā arī mūsu uzņēmuma dalībnieks, Pauls , paralēli veido zinātniski pētniecisko darbu ( ZPD ) par 3D printeriem. Viņš praktiskajā daļā atrādīts pašizveidotu 3D printeri, kura detaļas jau ir ceļā uz Latviju un sākoties 2015.gadam printeris uzsāks būvēšanas gaitas. Viņa darba vadītājs ir Mass Portal dalībnieks, kurš arī palīdzēs uzkonstruēt printeri. Tas būšot konfigurācijas un kvalitātes ziņā tāds pats kā Mass Portal Delta, tikai, protams, bez korpusa un vēl visādās "fīčām. Izmaksas būs 10x mazākas par šī printera cenu.

Ja ir kādi jautājumi, droši jautājiet šeit komentāros vai man privātā ziņā, kā arī :

mājaslapa: http://keobeo.lv

e-pasts: info@keobeo.lv

facebook lapa : https://www.facebook.com/keobeolv

twitter lapa: www.twitter.com/keobeolv

draugiem.lv lapa : http://www.draugiem.lv/keobeo

Reklāma saskaņota ar spoki.lv administrāciju





402 0 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000
Forši! Novēlu attīstīties biznesa sfērā un iekarot ārzemju biznesmeņu uzmanību. Prieks, ka Latvijā vēl ir inovatīvi un radoši cilvēki, kuri veido jaunus biznesa koka zariņus, tikai žēl, ka vairums netiek pienācīgi novērtēti. Vēlu Jums veiksmi!emotion
21 0 atbildēt

Labs, lai jums veicas! emotion

 

Un tagad gaidam tur sastapt arī vāciņus ar spoku logo.  emotion

 

Tikai iPhone vāciņi? Tas ir kāds telefon-rasisma paveids?  emotion

21 1 atbildēt

Kādi jauki puisīši bildēs emotion

7 0 atbildēt

šo redzēju ziemassvētku tirdziņā. sākumā domāju, ka tas ir kafijas automāts... emotion

5 0 atbildēt

Patīk man tā mācību uzņēmumu štelle emotion

Nezinu, protams, kādi bija pārējie SMU, tomēr uzskatu, ka savā ziņā labi, ka nedabūjāt nevienu titulu - dabūt 3d printeri un taisīt biznesu, nav nekāda lielā māksla. Kad es piedalījos, uzvarēja beibes, kas no Ķīnas pasūtīja gatavus mini augus trauciņos un pārdeva tos kā telefona piekariņus utt. Ok, jūs vismaz paši arī kaut ko darāt, ne tikai pieliekat cenas klāt, bet tā negodīgi pret tiem, kas reāli kaut ko gatavo un tiešām paši ir izfunktierējuši visu no A līdz Z.

2 0 atbildēt

šitā tak var sākt vibrotoru ražošanu emotion

0 0 atbildēt

1) ABS nav pārāk ciets?

2)Visticakmāk saskrāpē visu iFonu.

3)Citi materiāli arī ir meiģināti? (http://www.ninjaflex3d.com) emotion

0 0 atbildēt

Nepaies ne gadi desmit, ka no brazzers vai pornhub varēs izprintēt kO! vieen sirds vēlas. Nu ne gluži sirds.... : )

0 0 atbildēt

Skolēnu mācību uzņēmums  - pirmais solis uz bērnu verdzību.

1 8 atbildēt