local-stats-pixel fb-conv-api

13 slepenākie viedtālruņu kodi, kurus gadiem slēpuši ražotāji.17

362 27

Hey, hey, hey!! Šovakar uzraku šos interesantos kodus par kuriem tu visticamāk nezināji,izbaudi!!

emotion

No mums ir slēpta ļoti svarīga informācija, taču kādu laiku internetā plūst dažādi informācijas avoti, kuri vēsta par kodu esamību un to lietojumu. Ikvienam ir skaidrs, ka mūsdienās viedtālrunis ir teju katram, pat mazam bērnam, kurš iet pirmajā klasītē. Lielie telefona ražotāji uzskata, ka mēs esam parasti viedtālruņa lietotāji, taču gadiem ilgi mums nebija ne mazākās nojausmas, ka ar pāris taustiņu un kombināciju palīdzību, mēs varam iegūt informāciju, kuru nemaz nebūsim gaidījuši.

Lielākā daļa no šiem kodiem esot nonākuši parasto cilvēku rokās, dēļ Hakeriem, kas kodus ieguvuši negodīgā veidā. Protams jāņem vērā, ka šie kodi ir ļoti noderīgi un izmantojami vairākos nolūkos. Mūsdienās esot kodi ar kuru palīdzību varot uzzināt, vai Jūsu telefons tiek noklausīts, taču šie kodi internetā nav tik brīvi pieejami.

*#21# – Šis kods ļauj iegūt informāciju par ieslēgto pāradresāciju – dažādiem zvaniem, ziņām un daudz citiem datiem. Ļoti vienkāršs veids, ja vēlaties pārbaudīts, vai jūs netiekat izspiegots!
*#06# – Šis kods ļaus iegūt jūsu unikālo IMEI kodu. Šis kods nepieciešams gadījumos, ja Jūsu telefons ir nozagts. Ar tā palīdzību var izsekot, kur atrodas Jūsu telefons, līdz ar to ieteicams izmantot šo kodu un uzzināt telefona unikālo IMEI kodu.
*#62# – Pateicoties šim kodam, Jūs varēsiet uzzināt, uz kādu numuru tiks pāradresēti Jums ienākoši zvani.
*#30# – Šī kombinācija nekavējoties noteikts informāciju, kurā parādīsies ienākošo numura zvani, kā arī to skaits.
##002# – Pilnībā izslēdz telefona pāradresāciju. Šādā veidā, Jūs saņemsiet ikvienu zvanu, kas paredzēts tikai Jums!
*#33# – Šis kods ļauj iegūt informāciju par bloķētiem, kā arī izejošajiem pakalpojumiem. Piemēram, ja esat pasūtījis, kādu pakalpojumu, tad atverot šo kodu, Jūs momentā redzēsiet par kādiem pakalpojumiem Jums nāksies maksāt
3001 #12345#* – Šis kods ir viens no pašiem īpašākajiem. Šeit ir iespēja atrast informāciju par SIM karti, kā arī kartes signāla līmeni. Tostarp atradīsiet informāciju par visiem saņemtajiem mobilo signālu datiem. Vai nav vienreizēji?
*#43# – Šis kods parāda visu nepieciešamo informāciju, par konkrētam kontaktpersonām, kā arī to cik ilgi katrai kontaktpersonai notiek zvana gaidīšana.
#*#3646633#*#* – Šis kods darbojas jebkuram Android sistēmas viedtālruņiem. Ar šo koda palīdzību Jums būs iespēja tikt pie viedtālruņa čipa datiem.

Tālāk esošie kodi darbojas tikai Samung viedtālruņos.

*#1234# – Ar šī koda palīdzību ir iespējams pārbaudīt telefona pilno programaparatūru un visas ar tām saistītās lietas.
*#0*# – Ar šī vienkāršā koda palīdzību, Jums ir iespēja pārbaudīt telefona izšķirtspēju, telefona skaļruņus, mirgošanas lampiņas.
*#0228# – Pateicoties šim kodam, Jums būs iespēja uzzināt Jūsu akumulatora statusu, tās temperatūru, spriegumu un pat jaudu.
*#12580#*369 – Šis kods darbojas tikai dažiem Samsung modeļiem, bet ja viņš darbojas, tad jūs uzzināsiet visu būtiskāko un svarīgāko informāciju par jebkuru telefona modeli, kurā ievadīsiet šo kodu.

Ceru ,ka uzzināji ko jaunu! Neaizmirsti apskatīt manu profilu, ar vell interesantiem rakstiem - Blaw

362 27 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
Visslepenākais kods- *245# zz pārbauda kredīta bilanci. D irsas ilgus gadus slēpa šo kodu, tā pat kā pārējos pēc tavām domām.....
52 2 atbildēt

Tu pats pārbaudiji tos kodus? Paņem telefonu un pārbaudi - puse nestrādā un otra puse dara pavisam ko citu!!!

46 2 atbildēt

Neviens no tiem kodiem nav noslēpums. Saprotu, ja tie kodi ļautu telefonu izmantot visā pasaulē, nemūžam neko nemaksājot par to! Vot tā gan būtu slēpjama štelle!

28 2 atbildēt
Un tā es pazaudēju minūti savas dzīves par neapārdomāti pārkopēta raksta pēc.
19 2 atbildēt
emotion *#0*# Noderīgs, pērkot lietotu tel, ātri un vienkārši var pārbaudīt vai nav kādu problēmu. emotion
15 3 atbildēt

Kāds sakars te ar viedtālruņiem? Lielu daļu no tiem kodiem zināju pirms padsmit gadiem, un tie darbojas pat uz vecajiem bluķiem.. emotion Ir ļoti daudz internetā peejama informācija ar šāda veida kodiem.. Un šie drīzāk būtu primitīvākie nevis noderīgākie vai slepenākie! 

12 0 atbildēt
7 1 atbildēt
Lielākā daļa no šiem kodiem esot nonākuši parasto cilvēku rokās, dēļ Hakeriem, kas kodus ieguvuši negodīgā veidā. Pro... Autors ir smieklīgs.
4 0 atbildēt
Mūsdienās esot kodi ar kuru palīdzību varot uzzināt, vai Jūsu telefons tiek noklausīts, taču šie kodi internetā nav tik brīvi pieejami.... man liekas viss tavs raksts ir uzpuusts,un sho kodu sleepshanu un kaut kaadus hakerus arii gan jau ka wow efekta deelj piemineeji,telefonu kodi ir izmantoti jau ljoti sen,pirms androiida un zirgaabola.vinji ne tad ne tagad paaraak sleepti netika,bet specifiskaas informaacijas deelj ko vinji uzraadiija netika arii reklameeti,jo kam to vajag. Kodu saraksti gan tad gan tagad tiek tureeti gan veikalos kuri tirgo gan veikalos kuri labo telefonus,jo vinjiem taa informaacija vismaz ir kaut kam noderiiga. Ir fiziski neiespeejami telefonaa pasleept opciju kura peec noteikta koda uzraada informaaciju. Pienjemu ka ir tuukstoshiem folija cepuru valkaataaju kuri smartfonus ir izvandiijushi liidz peedeejam baitam. Nekur aarpus telefona diemzheel shis info nevar atrasties,neredzams shis info arii nevar buut... noklausiishanaas kods ir Amerikaanju neckbeardu miits.. veids kaa notiek noklausiishanaas ir specifisks briidii kad tu veic zvanu tas tiek vienkaarshi ierakstiits,tik elementaari tas ir,nav nekaadas spiegu vai csi tehnikas,parasts ierakstiitaajs,peec un pirms zvana tavam telefonam neviens nav piesleedzies un to nenoklausaas,pat ja taads kods buutu,lietot vinji reaali buutu neiespeejami
4 0 atbildēt

nice emotion 

4 3 atbildēt
Man neviens kods negāja...
1 0 atbildēt
Pretty useless, huh?
0 0 atbildēt
Pie tam nekad rakstaa neliec... neesi noteikti redzeejis/nezini... spoku repeartuaars atkaartojas un uz 5 lapaam gan jau ka ir kaadi 2 raksti kuri ir pilniigi svaigi,paareejais,taapat kaa shis kodu raksts te ir bijis vairaak kaa 3 reizes
0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

interesanti

0 2 atbildēt

Labs!

1 3 atbildēt