local-stats-pixel fb-conv-api

12 veidi citplanētiešu medīšanai4

124 0

Lai kāds perverss prāts varētu ķerties pie reāla citplanētiešu safari, viņus vajag atrast. Gan jau viņi sēž kaut kur un mirkšķina savas melnās acis skatoties zvaigznēs un domājot cik ilgi vēl, kamēr kaut kādi citplanētieši mūs atradīs? Ja viņi nebūs, mēs paši tos radīsim, taču meklējumi ir tikai vēl sākušies. Ne tik sen tika atklātas pirmās planētas citās zvaigzņu sistēmās un, pateicoties Visuma izmēriem, mums ir daudz kas vēl jāizdara. Tagad notiek aktīvas medības, lai viņus vispār atrastu.

124 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Kā var medīt to, kā vispār nav? 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

vispār meklēt radio diapazonā ir diezgan muļķīgi, jo pat uz zemes sakaru tehnaloģijas attīstās ļoti strauji, un jau tagad zeme "izstaro" daudz mazāk radio signālu ka 20 - 30 gadus atpakaļ..

tas ir tāpēc ka aizvien vairāk tiek izmantoti mazjaudīgi raidītāji, ar nelielu darbības radiusu...

teiksim garo viļņu diapazonā tikpat ka vairs nav neviena raidītāja - Latvijā vairs nav neviena.. 50 gadus atpakaļ, neviens nespētu uztvert FM raidītājus, un jau šobrīd retais varētu klausīties radiostacijas kas darbojā vel nieka 30 gadus atpakaļ..  (tikai retajam vairs mājās ir radio kas var uztvert garos viļņus)..

Radio lielos attālumos nav nemaz tik efektīvs sakaru līdzeklis, jo vajag gan jaudīgus raidītājus, gan milzīgas uztverošās antenas..

Domājam ka maksimusm pēc 50 vai 100 gadiem būs atrastas citas sakaru metodes, kaut vai "kvantu sakari", kur izmanto 2 savstarpēji sinhronizētus ātomus (nepateikšu kā ir pareizais nosaukums), Ja teorija ir pareiza tad tie momentāli var nodot informāciju jebkurā vietā visumā, tātad stipri efektīvāks veids.. Un piedevām pilnīgi nenoklausāms, toties sakariem ar kosmosa kuģi faktiski ideāls... pētijumi šajā virzienā jau notiek, un ir zināmi panākumi, tā kā tas ir tikai laika jautājums..

Par igdienišķu radio- liela daļa jau tagad neizmanto uztveršanas īrīces, bet visu informāciju saņem pa vadiem - internets, izņēmums protams mobīlais telefons, un radio mašīnā, bet mobīlā telefona raidītāji ir stipri vien mazjaudīgi, pilsētās labi ja daži kilometri, tāpat radio- kādi ~~50 km.. tos neviens nedzirdētu ja pēc dažiem gaismas gadiem.. Domājams ka līdzīga situācija ir arī ar citām civilizācijām..

Visi stāsti ka kāds ir pabijis šeit uz zemes - būvējis piramīdas - nu samērā muļķigi.. Jo ja gribētu atstāt vēstijumu, tad laba vieta būtu uz Mēness, vai Marsa.. tas ir teorētiski kad cilvēce būs pietiekami attīstijusies, lai līdz turienei tiktu..

0 0 atbildēt

Iespējams, viņi vēl nav dzimuši. Vai jau ir miruši. Varbūt dzīvo otrā Galaktikas malā. Vai arī prot apiet telpu.

0 0 atbildēt