local-stats-pixel fb-conv-api

100 iemesli kādēļ evolūcijas TEORIJA ir stulba!45

28 28

Zinātnes ”reliģija”

Zinātnieku teorijas nereti, šķiet, balstās uz spriedumiem, kas arī prasa sava veida ticību. Piemēram, jautājumā par dzīvības izcelsmi lielākā daļa evolucionistu turas pie idejām, kas prasa ticību zināmām ”doktrīnām”. Fakti tiek sajaukti ar teorijām. Un, kad zinātnieki izmanto savu autoritāti, lai uzspiestu aklu ticību evolūcijai, viņi būtībā liek saprast: ”Jūs neesat atbildīgi par savu morāli, jo jūs esat tikai bioloģisku, ķīmisku un fizikālu procesu produkts.” Biologs Ričards Dokinss apgalvo, ka Visumā ”nav ne nolūka, ne mērķa, ne laba, ne ļauna, ir vienīgi bezmērķīga vienaldzība”.

Lai aizstāvētu šādu pārliecību, daži zinātnieki ignorē plašos pētījumus, ko veikuši viņu kolēģi, kas apstrīd hipotēzes, uz kurām balstās viņu teorijas par dzīvības izcelsmi. Ir pierādīts, ka pat tad, ja paietu miljardiem gadu, varbūtība, ka nejauši izveidojas sarežģītās molekulas, kas nepieciešamas funkcionējošas dzīvās šūnas izveidei, ir matemātiski neiespējama.* Tas nozīmē, ka daudzās mācību grāmatās izklāstītās dogmatiskās teorijas par dzīvības izcelsmi ir atzīstamas par aplamām.

Pārliecība, ka dzīvība ir radusies aklas nejaušības dēļ, prasa vairāk ticības nekā uzskats, ka dzīvība ir radīta. Astronoms Deivids Bloks atzīmēja: ”Cilvēkam, kurš netic Radītājam, ir vajadzīga lielāka ticība nekā tam, kurš tic. Pasludinādams, ka Dieva nav, cilvēks izsaka ļoti vispārīgu nepierādītu apgalvojumu — postulātu, kas balstīts uz ticību.”

Domājot par to, ko atklājusi zinātne, daļa zinātnieku izjūt dziļu godbijību. Alberts Einšteins atzina: ”Starp dziļākajiem zinātniskajiem prātiem būtu grūti atrast kaut vienu, kam nepiemistu sava veida reliģiskas jūtas. [. .] . . reliģiskās jūtas izpaužas jūsmīgā izbrīnā par dabas likumu harmoniju, kas liecina par tik izcilu intelektu, ka salīdzinājumā ar to visa cilvēku sistemātiskā domāšana un rīcība ir tikai pavisam nenozīmīgs atspulgs.” Tomēr arī tad, ja zinātniekiem ir šāda bijība, tā ne vienmēr pamudina viņus ticēt Radītājam — Dievam, kas ir reāla persona.



28 28 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Tātad,citu izvēle ticēt kā radās cilvēce ir galīgākais mēsls,jo ir Dievs...Iznāk šādi-var atrast kaut vai 100 iemeslu kapēc dievs neeksistē,bet mēs esam vienkārši stulbi,jo negribam viņam ticēt.Atrodi 1 iemeslu,kapēc evolūcijas teorija var būt nepareiza un sākas "Redzat? Ko es jums teicu! Dievs ir mūsu radītājs!"...

10 1 atbildēt

Kapēc Dievs neizlaboja Tavas kļūdas? Pareizi ir jāraksta evolūcija, bērniņ emotion

11 2 atbildēt

Reizēm atmaksājās, pirms lasīt rakstu, uzmest aci komentāriem =) Nojaušu, kas tur par sviestu sarakstīts, attīsties cilvēk.

8 1 atbildēt

Zinātne, protams, nevar izskaidrot daudz un dažādas lietas (pagaidām), bet vai jūs reliģiskie cilvēki varat izskaidrt, kur radās dievs?

7 1 atbildēt

Un no kurienes tika ņemti ''fakti'' par pasaules izcelsmi reliģiskajos avotos? Ticēt piemēram Ādamam un Ievai nešķiet diži uzticamāk kā ''nejaušajām molekulām''

9 3 atbildēt

Raksts pilnīga dir**na! emotion  Evolucijas teorija ir vienīgā un patiesā mūsu izcelsmes teorija. Un ar savu dievu vispar var iet dirst!!! 

12 7 atbildēt

Man, you just went full retard... never go full retard.. 

tak pamosties, kidd. Neesi viduslaikos iesprūdis? 

6 1 atbildēt

evalūcijaemotion

14 10 atbildēt

Reliģija neko neizskaidro, jo reliģija ir ticība.. manuprāt tur ari neko vairak nevajadzetu piebilst..

4 0 atbildēt

Un ja runā par ticību, tad tik tiešām, lūdzu kāds pasakat kaut vienu iemeslu kādēļ ticība ir nepieciešama? ja vien protams neskaita to ka tā palīdz cilvēkiem izvairīties no šīs frāzes pateikšanas nozīmīgos jautājumos - ''es nezinu''

3 0 atbildēt

un jā, iespejams evolūcijas teorija nav pareiza, bet tas jau nenozīmē uzreiz ka eksistē dievs ;D

3 0 atbildēt

stulbais priesteris.....

3 0 atbildēt

Noskatijos to suda video, jbl, visa video jēga - Mēs nezinām kā tas rādās, tātad to radīja dievs - nu cik glupam jābūt...

2 0 atbildēt

Tad paskaidro, kpc Eiropā dzīvojoši nēģēri ir joprojām melni? 

2 0 atbildēt

un vsp ;D šitādiem rakstiem te nav vietas ;D ja nu vienigi uztaisitu tadu sadaļu reliģija, bet kamer nav, tikmer lai visi šitie divainie tipiņi lai pisas prom ;D

2 1 atbildēt

Un tapēc tika izgudrots ''radītājs'', lai izskaidrotu to, ko cilvēks nespēj izskaidrot. Citiem vārdiem sakot- cilvēkiem nepatīk atzīt, ka viņiem nav atbildes. Bet tas jau nepadara bībelē rakstīto par taisnību.

Būsim godīgi pret sevi- bībeli ir sarakstījis/izdomājis cilvēks. Pat mūsdienās, aiznesot teiksim ipadu uz kādu nomaļu āfrikas cilti, pastāv liela iespēja, ka tu tiksi uzskatīts par pārcilvēku. Tāda ir cilvēka daba- ja viņš kaut ko nesaprot, tad viņam liekas, ka tas ir kaut kas anormāls, bet zinātne sniedz atbildes uz arvien vairāk un vairāk jautājumiem, tā ka eventuāli būs arī drošas atbildes uz šobrīd mistiskām lietām.

1 0 atbildēt

To var saprast cilvēkus, kuram ir smadzenes, jūs ticīgie bieži lasat savu bībeli un zubrat, nevis iedziļināteis tās būtībā. Un nekam nav jātic, bet ir ir JĀZIN UN IR JĀBŪT PĀRLIECINĀTAM. Ticēt var arī tam, ko kaimiņu Anna ir teikusi klautkad.

1 0 atbildēt

draudzīgs padoms: RENTV izslēgt. nu kaut uz pāris stundām :D

1 0 atbildēt

piekam evolūcijas teorija nekādā veidā nekonfliktē ar reliģiju

0 0 atbildēt

Es arī zinu, kā ielikt mīnusu. Ķer!

1 1 atbildēt