local-stats-pixel fb-conv-api

10 piemēri, kā smadzenes mūs muļķo19

467 0

Smadzenes ir tās, kas kontrolē kā mēs uztveram lietas ap mums. Tās informē mūs par lēmumiem un vada cauri dzīvei... ja vien tās nemelo. Smadzenes ir kā viltīgi draugi, kuriem patīk uzspēlēt spēles. Nereti mēs kaut ko uzskatām par patiesu, lai gan smadzenes vienkārši ar mums spēlējas.

467 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

4. šīs divas darbības var novest pie sabiedrības bojāejas.

Incestā dzimuši bērni ir ar ļoti augstu ģenētiskās saslimšanas (nelabvēlīgu mutāciju) risku, kas neveicina sabiedrības kā kopuma izdzīvošanu.

Kanibālisms ir ar ļoti augstu slimību risku, protams ārkārtējās situācijās (āvārija uz vientuļas salas) risks varētu būt attaisnojams.

Tāpēc arī sabiedrības tabu.

7 0 atbildēt

pati visu šo izdomāji ?  emotion 

1 0 atbildēt
Katram rūķim salējās 3 l piena
0 0 atbildēt

Par 5.to - tad jau visiem jūrniekiem ir pārāk liela drošības sajūta, kas liek zaudēt virziena izjūtu  emotion 

0 0 atbildēt

Runājot par 3. Var taču censties atcerēties dziesmas beigas vai noklausīties beigas un viss. Smadzenes vairs neatgriezīsies pie pabeigtām domām

0 0 atbildēt

Savukārt, par kanibālismu indiāņiem (vai vienkārši amerikāņiem ir forši mīti) Kanibāli kļūst par vendigo - pretīgu monstru, kas pēcāk to vien grib kā cilvēka gaļu.

0 0 atbildēt

5.  Es braucu ar ieslēgtu GPS, jo tas zin kur ir sastrēgumi, un izrēķinās, kā tos apbraukt.    emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Es domāju, ja pamostos un redzētu, ka manā teltī ielīdis lācis, tad smadzenes dotu signālu dirsai, ka jāsūta ārā ir papildsmēki. Lai sanāktu brūno lāču cīņa

6 15 atbildēt