local-stats-pixel fb-conv-api

10 iemesli, kāpēc Android telefons ir labāks par iPhone14

Ja skatāmies vispārīgi, tad nav lielas atšķirības starp Android un iPhone telefoniem. Precīzāk būtu teikt viedtālruņiem, bet šajā rakstā ērtības labad es to saukšu vienkārši par telefonu. Ar abiem diviem var piezvanīt un uzglabāt kontaktus, sērfot pa web lapām, lasīt un rakstīt e-pastus. Un, protams, spēlēt dažādas spēles. Bet tomēr ir vairākas atšķirības, kas dod priekšrocības tieši Android telefoniem.

79 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Iphone gadījumā nev telefona veids, bet IOS - tas, kas to atšķir no Android'a?emotion

4 2 atbildēt
Uzskatu, ka katrai operetajsistēmai ir kas labs. ios ir jau gatavs un nav īpaši pielāgojams.Android ir vairāk domāts cilvēkiem , kuri grib visu maksimāli pielāgot. Un katrai ir savu trūkumi un plusi .
1 0 atbildēt

Nav pareizi salīdzināt iPhone ar Android, jo tās ir divas atšķirīgas lietas. Vajag salīdzināt vai nu IOS ar Android vai nu iPhone ar kādu citu ražotāju, piemēram Samsung telefoniem. Tu vari uzinstalēt abas operētājsistēmas uz gandrīz visiem telefoniem un tad jau vairs tās atšķirības nebūs tādas. Šobrīd tu salīdzini vienas firmas ražoto telefonu ar visu citu firmu ražotajiem telefoniem. Bet par šajā salīdzinājumā ir daudz kļūdas.

IOS ierīcēs neviena programma netiek aizvērta, tā tiek tikai minimizēta un turpina darboties. Ja gribi to aizvērt, tad ir jāpatur home poga un tikai tad redzēsi sarakstu ar atvērtajām programmām, kuras varēsi aizvērt.

Integrācija ar Google servisiem ir galīgi nevietā. Nevar salīdzināt Google ražojumu Android un tā integrāciju ar citiem Google produktiem ar pavisam citu nemaz nesaistītu produktu. Tikpat labi vari salīdzināt IOS un Andriod integrāciju ar iCloud. 

1 0 atbildēt
Apple īpašnieks..
1 0 atbildēt
Drīz sāksies karš, jo ienāks kāds pokemons, kurš pateiks, ka iOS ir mēsls un android ir dzīve. Man ja godīgi patīk abi. Android, jo lietoji visu laiku, var dažadi, viegli modificēt, ja tā to var nosaukt. iOS, jo ātrs.
0 0 atbildēt
Vecīt apple negļuko, un ir ir kvalitativaks kā andris, pats andri tagad vairāk negribu ;-)
0 0 atbildēt

Windows Phone 4ever

2 2 atbildēt

Sākās, loģiski, ja tu pērc lēto samsungu, un tad salīdzini ar iphone, tad iphone ar savu IOS lidos. Man šobrīd ir galaxy s6 un divu mēnešu periodā neesmu jutis nevienu lagu, nekādu aizkavi, turklāt, kvalitāte tam telefonam perfekta, kamera perfekta, displejam ekvivalentu neatradīsi, lādēšanas laiks no 5%-100% aptuveni viena stunda un Androids, kas ir neirobežota un stipri maināma operētājsistēma. Piekrītu, Ios ir daudz labāk optimizēts, bet labāk izmantoju 4x jaudīgāku telefonu ar android kam veiktspēja nedaudz labāka kā Iphone 6 plus, bet galvenais, ka ir logi un logrīki, ērta satura pārvietošana starp ierīcēm, daudz uzstādījumu ar kuriem man patīk spēlēties utml. emotion

0 0 atbildēt

Windows? Vienīgais ko varu teikt - salīdzinoši mazs aplikāciju atbalsts, man nepatīk logu dizains, un mēģināju drauga telefonam uz win 8 nomainīt zvana signālu uz pāšielādētu dziesmu... 30min laikā man tas neizdevās, un esmu ļoti labos draugos ar tehnoloģijām.

0 0 atbildēt

android ir lēns,bagojošs mēsls.viņu izmanto tikai tapēc ka viņš ir bezmaksas un ir ļoti viegli saprotams.iOS protams ir dārga,sarežģīta bet toties kvalitatīva.Pašam man nav ne telefona ar android,ne iphone.es vienkārši esu cilveks ar savu viedokli no malasemotion

2 3 atbildēt
Ios jeb apple labaks un kvkvalitatīvāks
0 5 atbildēt