local-stats-pixel fb-conv-api

cūkas laime: autoskola krustojumi.lv32

159 1

Apsveicam "Cūkas laimes" uzvarētājus Werkis2, SunshineFlower un battery, kas laimēja krustojumi.lv dāvanu kartes. Lūk, to es saucu par "Cūceni"! Nākamajā "Cūkas laimes" spēlē būs ČETRI uzvarētāji un tajā tiks izlozētas dāvanu kartes 40.00 EUR vērtībā autoskolā krustojumi.lv. Dāvanu kartē iekļauts: Teorijas kurss, dokumentu noformēšana, autoskolas teorijas eksāmens. Dāvanu kartes derīguma termiņš 2014.gada 31.decembris.

PIRKT> "Cūkas laimes" biļeti par 1000 cepumiem!

PIEVIENOT> oriģinālo rakstu, lai saņemtu biļeti!

Īsie noteikumi:
Par 1000 saviem godīgi nopelnītajiem cepumiem, "Cepumu bodē" vari iegādāties vienu"Cūkas laimes" spēles biļeti. Tāpat vienu "Cūkas laimes" spēles biļeti saņemsi par katru pievienoto oriģinālo, vai super oriģinālo rakstu.

"Cūkas laimes" spēles noteikumi:

1. "Cūkas laimes" spēles notiks tik bieži, cik tas vien ir iespējams.

2. "Cūkas laimes" biļeti vari nopirkt spoku bodē. Vienas "Cūkas laimes" biļetes cena ir 1000 cepumi.

3. "Cūkas laimes" biļeti vari iegūt arī ieliekot oriģinālo, vai super oriģinālo rakstu*. Viens raksts atbilst vienai "Cūkas laimes" biļetei.

4. Visas nopirktās, vai par rakstiem iegūtās "Cūkas laimes" biļetes ir derīgas tikai vienai, tuvākajai"Cūkas laimes" spēlei. Pēc "Cūkas laimes"spēles beigām visas biļetes tiek dzēstas.

5. Iegādāties "Cūkas laimes" biļetes, vai saņemt tās par rakstiem uz nākamo "Cūkas laimes"spēli, var uzreiz pēc iepriekšējās "Cūkas laimes"spēles beigām.

6. "Cūkas laimes" spēles uzvarētājs tiek noteikts pēc nejaušības principa ar īpašas programmas palīdzību bez jebkādas ietekmes no malas.

7. "Cūkas laimes" spēles uzvarētājs būs redzams sadaļā "spoku rīki" apakšadaļā"Cūkas laime", par to tiks paziņots īpašā rakstā, kā arī uzvarētājam tiks izsūtīta privāta vēstule.

8. Balvu, divu nedēļu laikā, uzrādot personu apliecinošu dokumentu,"Cūkas laimes"spēles uzvarētājs var saņemt TVNET birojā, elektroniski vai pie partneriem. Papildus uzvarētājs saņem oficālo "Cūkas laimes" spēles uzvarētāja medaļu"Cūcene".

P.S. "Cūkas laimes" biļetes par oriģinālajiem un super oriģinālajiem rakstiem uzkrājas jau no šīs pirmdienas.

*Lai izvairītos no krāpšanās, izņemot "Literatūras" sadaļas rakstus.

Linki:
"Cūkas laimes" spēle : http://spoki.tvnet.lv/loterijas
"Cepumu bode": http://spoki.tvnet.lv/veikals

159 1 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Kad būs cūkas laime uz Havaju salām, tad tērēšu cepumus emotion

10 1 atbildēt

Un jēga? Te tāpat 90% nepilngadīgi, ar auto nemaz braukt nevar.

5 0 atbildēt

Cūkas laime tas jau par maigu teikts!:D

2 0 atbildēt

Nevajag lūdzu runāt muļķības par piedāvājumu, kuru neko nezinat! Dāvanu kartē ir iekļauts viss kas uz tās rakstīts. Teorijas nodarbības ir kvalitātīvas un tiek pasniegtas ar mērķi klientam iemācīt! Runājot par braukšanas nodarbībām, to skaits vienmēr ir atkarīgs no paša klienta iemaņām!!! Citam pietieks ar minimālajām reizēm, citam vēl nepietiks ar 100! Un lai paātrinātu klienta mācīšanās procesu, esam ieguldījuši ļoti daudz laika, izveidojot virtuālo apmācību, kurā ir pieejami pilnībā visi grūtāki Rīgas krustojumi, kurus apskatot, pēc tam var nostiprināt zināšanas izmantojot IQ Testus. 

2 0 atbildēt

Nju nu riktīgi varēs braukt

1 0 atbildēt

Cepumi, cepumi. Cik stundas tu velti tiem, cik stundās tu varētu nopelnīt pa īstam. Cik liela iespēja iegūt, cik milzīga pašam nopelnīt? Ir varianti, kuri māca, ir tādi, kuri spiež. Izvēlies dzīvot nevis spēlēt laimes ratu un nopelnīsi to, ko vēlies iegūt.

1 0 atbildēt

Šitās autoskolu akcijas ir tikai lamatas. Neviens tev par velti neko nemācīs, iedos bezmaksas teoriju tik un tā pie braukšanas noplēsīs vēl plusos.

1 0 atbildēt

Jā,derētu man CE kategorija emotion

0 0 atbildēt

Kautkā neticās, ka ar to dāvanu karti pietiks, arī tai pašai teorijai ne... nesen kārtoju C un D kategorijas un viņi slauc no tevis naudu spaiņiem, spēj tik maksāt, pati autoskola varbūt nē, bet CSDD noteikti  emotion

0 0 atbildēt

Ar šito cūkas laimi sanāks tikai cūkas nelaime..

0 0 atbildēt

Jāuzvar un kādam jāpārdod pa 35 jevrām emotion

0 0 atbildēt

Man cepumus zheel. Negribas teereet un tad veel neko nelaimeet.

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Es māku braukt. Vakar tikai vienu losi sabraucu, bet tā jau māku, jo zinu visus autoceļus :P

2 3 atbildēt