local-stats-pixel fb-conv-api

Trīs latviešu zemessargi filmējas reklāmas klipos: ziemā, lietū un miglā46

179 4

Tapusi jauna kampaņa, kurā piedalījušies reāli Latvijas Zemessardzes karavīri – divi puiši un viena meitene.

Kampaņas veidotāji izvēlējušies video filmēšanā piesaistīt nevis aktierus, bet īstus zemessargus, kuri šobrīd reklamē ziedojumu kampaņu “Palīdzot zemessargam, tu palīdzi sev”.

Jaunu veidolu ieguvusi arī mājas lapa Zemessargam.lv, kurā šobrīd var uzzināt praktisku informāciju par Zemessardzi, kā arī “iepirkties” Ziedojumu veikalā – tas ir pavisam jauns, Latvijā nebijis veids, kā ziedot.

Ziedojumu veikalā jūs redzat ekvivalentu summai, kuri esat ziedojis, tādējādi varat ne vien apjaust sava ieguldījuma apmēru, bet arī uzzināt, cik profesionāls un dārgs ekipējums šim bruņotajam spēkam ir nepieciešams, lai varētu pilnvērtīgi aizstāvēt Latvijas valsti.

Ar kampaņu tās veidotāji vēlas uzsvērt to, ka starp mums ir cilvēki, kuri ziedo savu brīvo laiku, nereti arī paši savus līdzekļus, lai aizsargātu Latviju. Katram no mums taču rados vai draugos ir kāds zemessargs, vai ne? Tie ir cilvēki, kuri būs gatavi mūs aizstāvēt tajā brīdī, kad tas būs nepieciešams. Tāpēc, ja tu palīdzēsi zemessargiem, tu pats parūpēsies par savu drošību.

179 4 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

kaut arī pati esmu zemessardzē, tomēr šis šķiet kaut kā ne tā. protams daudz ko vajag utt... beet valsts vīriem par to jādomā būtu,nevis jāprasa tautai. un neesmu vienīgais zemessargs kas tā domā. bik kauns paliek :/

15 0 atbildēt

Lai iet naudu lūgt Lembergam, Savickim, Šleseram, Kalvītim, tie kādu grasi atmetīs, varēsiet laimīgi spēlēt kariņu tālāk   emotion 

14 0 atbildēt

Divi puiši un viena meitene varēja uzfilmēt piemēru, kā veicināt dzimstību. Un līdzekļi arī tiktu ātrāk savākti.

13 2 atbildēt

Latvijā ir tik daudz miljonāru - triec tik naudu visādos piedodiet atvainojiet - sūdos, kas nav viņiem vajadzīgi. Lai aiziet paprasa viņiem, lai noziedo kādas 10 štukas katrs un tad ātri vien salasīsies 100 000 eur. emotion No tautas, kur lielākā daļa sēž uz minimalkas, par kuru bieži vien neko normāli nopirkt nevar, spiest vēl ārā naudu armijas un zemessardzes ekipējuma komplektēšanai manuprāt ir absurds. Ak nu jā, pareizi, mums tak pēc ekspertu analīzēm vidējā alga esot tak 900 eur.... emotion

10 0 atbildēt

sviests... armijai jau kuro gadu paceļ finansējumu, spēj tik tērēt piķi, bet šie vēl ziedojumus prasa, kur tas ir redzēts? nepietiek jau ar to, ka krievija tāpat mūs vai nu noslaucītu no zemes virsas vai ieņemtu bez īpašas pretestības un pat ar palīdzību no iekšienes, bet redz šie vēl ziedojumus prasa emotionemotionemotion es labāk to naudu iedodu kādam pensionaram nekā armijai. esu ar dažiem bijušajiem armijniekiem strādājis kopā, sapratu, ka tur galīgi nav nākotne jo armijā ir ļoti zems intelekts, prot tikai pavēles pildīt.

10 2 atbildēt

Iedotu 50 vai pat vairak ja zinātu ka tā nauda aizietu īstajiem mērķiem ne atkal kādam politikim kabatā.

8 0 atbildēt

Esmu ziedojis vairāks ka 1000 Eur Zemessardzei ........ tos ieguldot savā ekipējumā. Bet dārgākais protams ir laiks ko atrauju savai ģimenei.

7 0 atbildēt

Piedāvāju samesties pa piečukam un udāvināt kādu tanku vismaz

Bet ja nopietni, kas tas par avieatu, tas  jau ir izsmiekls

6 0 atbildēt

Latvija ir nevis valsts, bet apsmiekls un apkaunojums uz šīs planētas. Iedzīvotāji maksā nodokļus, bet tik un tā valsts pārvalde nav spējīga sadalīt finansējumu, lai tas pietiktu gan smagi slimiem cilvēkiem, gan militārajai sfērai, gan skolām utt. Bet tajā pat laikā ceļ nepamatoti dārgu bibliotēku, VID ēku, tiltu kur pēc tam apkopēs arī iegulda simtiem tūkstošus un visādi citādi izšķērž naudu. Pirms ziedot valsts organizācijai naudu, padomā, vai tā labāk nenoderētu smagi slimiem cilvēkiem kurus valsts apdalījusi.

10 4 atbildēt

i am laughing my ass off.

6 0 atbildēt

Esmu dienējis zemessargos, bija čilīgi un jautri.

5 0 atbildēt

Kur, tad tie visi nodokļi aiziet ?   emotion 

5 0 atbildēt

Apbruņots pūlis un organizēta armija ir 2 dažādas un nesalīdzināmas lietas.

5 1 atbildēt

Pūli VAR apmācīt, jā. Bet tas ir jādara. Bez tā pūlis ir tikai un vienīgi pūlis.

4 0 atbildēt

Nja ...Brinums ka vell politikiem nav jaziedo.. emotion  

3 1 atbildēt

Pilnībā piekrītu, ja tiktu atļauta ieroču nēsāšana katram indivīdam kurš ir garīgi vesels un prot ar to apieties drošība no ārējiem draudiem palielinātos daudz vairāk nekā piešķirot pāris papildus miljonus bruņotajiem spēkiem.

5 3 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Jāziedo zemessargiem.. kur valsts? Vnk vāks
4 3 atbildēt

Kāpēc, lai es kaut ko ziedotu organizācijai no kuras Latvijai nav ne mazākā labuma un kuras galvenā funkcija ir aizstāvēt esošo varu kura izzog valsti līdz pēdējam? Nepietiek jau ar to, ka viņi gandrīz 2% no IKP tērē savām vajadzībām. Ja kādā lielāka vara gribēs iekarot Latviju tad Latvijas zemessardze būs kā reģipša siena, no malas šķiet šķērslis, bet tikt cauri var bez problēmām.

5 4 atbildēt

Ziedojiet lai Puikas un meitenes var neiet uz darbu, lai viņiem nopirktu šmotkas un teltis, kuras viņi varētu drāztiues brīvā dabā un spēlēt kariņu... emotion

Jau galīgi šībers visiem te iet ciet??!?!?!  Ja vajag lai valsts sponsorē, personīgi man šitā ieroču žvadzināšana jau aknās sēž.. Tiko Profesors Ērglis teica ka mūsu veselības aprūpej trūkst 1.9 miljardi.. Kapē tai neviens neko neziedo?? A te lai Kariņus spēlētu Ziedot... mostās cilvēki mūs čakarē ausī...

Ko jūs aizsargāsiet brašie zemessargi.. Kad visi jau ārā No Latvijas bez neviena šāviena būs aizlaidušies vai nomiruši??

5 4 atbildēt