local-stats-pixel fb-conv-api

"Svešie" ir klāt - oriģināli un turpinājums uz lielā ekrāna jau šonedēļ!3

92 1

“In space, no one can hear you scream”
- Alien (1979)

Par godu sāgas jaunākās daļas "Svešais: Covenant" iznākšanai, Kinoblogeri, Labs Kino un k/t "Kino Citadele" vēlas iepriecināt visus "Svešo" fanus, piedāvājot tiem uz lielā ekrāna gan izbaudīt jau iecienīto oriģinālu, gan arī kļūt pirmajiem, kas uzzinās jaunākās daļas noslēpumus! Režisora Ridlija Skota 1979. gada "Svešais" pelnīti ir viens no visu laiku iespaidīgākajiem fantastikas trilleriem, bet filmas turpinājumi un atvasinājumi ir vienas no skatītāju mīlētākajām filmām, tai skaitā pateicoties šveiciešu mākslinieka H.R. Gigera radītajam ikoniskajam nezvēram.

Otrdien, 9. maijā, aicinām uz "Svešais"/"Svešie" ("Alien"/"Aliens"emotion dubultseansu. Aizraujoša prezentācija par Svešā "tēvu" H.R. Giger, dzērieni no Cēsu alus, balvas no Kinoblogeriem un Labs Kino, īpašais "Svešo" plakāts no mākslinieka Harija Grundmaņa, kā arī divas no visu laiku labākajām fantastikas filmām režisoru versijās par vienu biļetes cenu;

Komerciālais vilcējkuģis “Nostromo” saņem dīvainu signālu no netālu esošas planētas. Septiņu cilvēku apkalpe tiek atmodināta no hipermiega, un viņu pienākums ir atrast signāla izraisītāju. Atrodot to, tiek atklāts, ka šis signāls nav bijis palīdzības sauciens, bet gan brīdinājums - taču ir par vēlu, un Svešais jau ir nokļuvis uz kuģa, kurš dodas taisnā ceļā uz Zemi… (“Alien: Director’s Cut”, filmas garums 116 min)

57 gadus pēc tam, kad Riplija izdzīvoja saskarsmē ar nāvējošo ksenomorfu, viņas glābšanas kapsula tiek atrasta izplatījumā pēc gadiem ilga bezmērķīga dreifa. Neviens netic viņas stāstam par Svešo un atgadījumu uz LV-426, bet, kad sakari ar jau kolonizēto planētu tiek zaudēti, Riplija kopā ar rūdītu kosmosa kājnieku vienību tiek nosūtīta izlūkos… (“Aliens: Extended Edition”, filmas garums 154 min)

Bet jau ceturtdien, 11. maijā, pirmie atklāsim "Svešais: Covenant" noslēpumus filmas Latvijas pirmizrādē. Sekojot filmas "Prometejs" notikumiem, Ridlijs Skots atgriežas paša izveidotajā pasaulē un turpina stāstu par Radītājiem (Engineers) un viņu tumšajiem eksperimentiem. Bet kur Radītāji, tur arī Svešie:

Kādas tālas galaktikas citā malā esošas planētas izpētes laikā kosmiskā kuģa "Covenant" ekipāža sastopas ar nepatīkamu atklājumu - vieta, ko sākotnēji uzskatīja par neatklātu paradīzi, realitātē ir bīstama un slēptiem draudiem pilna pasaule, kurā mīt prātam neaptveramais. Vienīgā iespēja izdzīvot - mēģināt aizbēgt no šīs vietas… (“Alien: Covenant”, filmas garums 122 min)

Visi pasākumi norisinās k/t "Kino Citadele", biļetes pieejamas k/t kasēs vai forumcinemas.lv

Sīkāk par pasākumu varat uzzināt www.kinoblogeri.lv! Būsim pateicīgi, ja pārpublicēsiet šo ziņu arī tālāk, un tiekamies seansos!

kinoblogeri.lv
facebook.com/kinoblogeri
twitter.com/kinoblogeri

92 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://kinoblogeri.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
baisi emotion
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt