local-stats-pixel fb-conv-api

Smiltenē Apvedceļam 161

42 1

Šogad grupa Apvedceļš svin savus 16 gadus. Vēl viens gads ir aizvadīts - pilns lieliskas mūzikas, skaistu koncertu un kopīgu piedzīvojumu. Tam visam pāri - neviltota klausītāju mīlestība gan šeit Latvijā, gan tālu aiz tās robežām. Tāpēc, kā ik gadu, Apvedceļš aicina ikvienu svinēt šos svētkus kopā - 16. jūlijā Smiltenē. Tas taču būs lielisks iemesls visiem kopā uzdziedāt - vai tu atnāksi, kad man vairs nebūs sešpadsmit!

Tā nebūs vienkārši ballīte - tie būs svētki ikvienam!

Plkst. 16:00 Jāņukalna estrādi pieskandinās īpašs dzimšanas dienas koncerts - DZINTARA DZIESMU un LATVIJAS ŠLĀGERAPTAUJAS uzvarētājs Dzintars Čīča kopā ar Kasparu Antesu priecēs klausītājus ar savām lieliskajām dziesmām.
Plkst. 17:00 jau iesildīto Jāņukalna estrādi pieskandinās Apvedceļa draugi grandiozā dzimšanas dienas ballītē "Apvedceļam 16". Viena koncerta ietvaros jums būs vienreizēja iespēja vienuviet redzēt, dzirdēt un izdejot 9 Latvijas lieliskākās grupas un mūziķus! Mājiniekus sveikt ieradīsies BALTIE LĀČI no attālās Latgales, kā arī grupas KLAIDONIS, ZEĻĻI, DAKOTA, RUMBAS KVARTETS, HAMELEONI, IVO FOMINS, CEĻOJUMS un LAIKAM PĀRI. Tie būs visīstākā zaļumballe līdz pat rīta gaismai!
Ieejas maksa uz svētkiem ir īpaši draudzīga - par 5 eiro (iepriekšpārdošanā Biļešu Paradīzes kasēs un Smiltenes kultūras un sporta centrā). Ieplānojiet svētkus jau laikus un neatlieciet izvēli uz pēdējo brīdi, jo biļešu cena pasākuma dienā būs augstāka!
Uz tikšanos karstākajos Šlāgermūzikas svētkos kopā ar Apvedceļu Smiltenē jau 16. jūlijā!

42 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

labs emotion

1 0 atbildēt