local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgas Improvizācijas teātris "ARTIŠOK"4

107 1

Ja tev ir vēlme, lai tevi apbrīno un vēlme, patikt cilvēkiem un tomēr tu mēdz būt kritisks pret sevi. Ja tev ir ievērojams nepiepildīts potenciāls, ko vēl neesi īstenojis savā labā. Ja dažkārt esi ekstraverts, laipns un draudzīgs, bet citkārt esi piesardzīgs un noslēdzies sevī un, ja reizēm tev ir nopietnas šaubas, vai esi pieņēmis pareizo lēmumu, vai izdarījis pareizo lietu, tad nāc uz Artišok izrādi! Mēs par tevi parūpēsimies! Paldies Rīgas improvizācijas teātrim par sagādātajiem ielūgumiem.

Rīgas Improvizācijas teātra studija Artišok aicina tevi uz izrādi Happy Art Museum; T/C Galleria Riga 7. stāvā.

Biļetes, Biļešu servisā>>

cūkas laime:
cūkas bankā iekrājušās loterijas biļetītes, tāpēc tās steidzīgi ir jānodedzina, piešķirot vienam laimīgajam divus ielūgumus uz Rīgas improvzācijas teātra izrādi "ARTIŠOK", kura notiks š.g. 12.oktobrī T/C Galeria Rīga 7.stāvā. Kam piektdiena būs veiksmīgā diena, to mēs noskaidrosim š.g. 7.oktobrī. Savukārt, es Tevi aicinu nesteidzīgi ievietot kādu oriģinālo, vai super oriģinālo rakstu, mazums, nereāli noveicas! :)

Ielūgumi uz izrādi "ARTIŠOK" Izloze notiks 2016.gada 7.oktobrī plkst 21:00

PIRKT> "Cūkas laimes" biļeti par 1000 cepumiem!

PIEVIENOT> oriģinālo rakstu, lai saņemtu biļeti!

Īsie noteikumi:
Par 1000 saviem godīgi nopelnītajiem cepumiem, "Cepumu bodē" vari iegādāties vienu"Cūkas laimes" spēles biļeti. Tāpat vienu "Cūkas laimes" spēles biļeti saņemsi par katru pievienoto oriģinālo, vai super oriģinālo rakstu.

107 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

labs video rulītis emotion

2 0 atbildēt

Koaaa, tagad manas 3 cūkas laimes biļetes izdzēsies kad būs izloze uz šīm biļetēm?? emotion 

1 0 atbildēt