local-stats-pixel fb-conv-api

Reiks Valentīna dienā velta dziesmu lietuviešu dziedātājai10

34 2

Pašmāju reperis Reiks Valentīndienā publicējis jaunu dziesmu un videoklipu, kuru veltījis lietuviešu dziedātājai BEATRICH. Dziesmā Reiks debitējis angļu valodā ar segvārdu FAMOUS LATVIAN RAPPIST un dziesmas nosaukumu - Thinkin' 'Bout You.

Thinkin' 'Bout You veidota kā humoristisks apsveikums dziedātājai BEATRICH Valentīna dienā, sakarā ar to, ka reperim nav izdevies ar dziedātāju sazināties portālā "instagram".
Dziesmā reperis stāsta par savu ceļu līdz sasniegumiem Latvijā un atklāj savas simpātijas pret lietuviešu dziedātāju Beatrich. Izdotajā video klipā attēlots repera ekskluzīvais dzīvesveids, brauciens uz tanka, kā arī kadri no Viļņas, Lietuvā, kur reperis bija devies meklēt lietuviešu dziedātāju.

Tāpat reperis paziņojis, ka gadījumā, ja dziedātāja neatbildēs Reikam pēc šīs dziesmas publicēšanas, reperis plāno portālā "instagram" izveidot diennakti ilgu "live" video ar aicinājumu Beatrich atsaukties.

Par publicēto dziesmu Reiks komentē sekojošo: "Es tikai gribēju sazināties ar šo meiteni, jo viņa neatbildēja uz manām "instagram" ziņām. Neviens nedrīkstētu būt viens Valentīna dienā. Es ceru, ka beidzot Beatrich mani ieraudzīs, un mēs varēsim doties pienācīgā randiņā. Also I want to give tanks to my fans around the world".

34 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

drosmigs

5 1 atbildēt
Slavens latviešu izvarotājs
5 2 atbildēt

ir labs piedūriens. emotion emotion

4 1 atbildēt

actually not bad ja kāds pamēģinātu izpildīt šo dziesmu izņemot viņu pašu būtu topos!

2 1 atbildēt

"Also I want to give tanks to my fans around the world"

Gandrīz palika žēl ka neesmu fans =|

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Nu nez huinja vecit
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt