local-stats-pixel fb-conv-api

MINECRAFT. Izdzīvotāja noslēpumu grāmata30

140 2

Spoki, sadarbībā ar izdevniecību "Egmont Latvija", turpina Tevi iepazīstināt ar interesantām grāmatām. Šodien Tavam vērtējumam piedāvāju aizraujošo rokasgrāmatu "MINECRAFT. Izdzīvotaja noslēpumu grāmata". Minecraft fani būs sajūsmā. Grāmatas formāts ir neliels, tāpēc to var ņemt līdzi gan ceļojumos, gan draugu ballītēs, kurās paspīdēt ar slepenām zināšanām par Minecraft! Iesaku, gan pašiem, gan kā dāvanu draugam. Paldies "Egmont Latvija" par sagādāto balvu!

Jauna, īpaša rokasgrāmata visiem spēles “Minecraft” entuziastiem, kuri darbojas ne tikai radošajā režīmā, bet arī aizrautīgi metas cīņās. Šajā izdevumā iekļautās zināšanas apkopojuši izdzīvotāji – slepeni pagrīdes eksperti, kuri spēlē darbojas jau kopš “alfa” versijas iznākšanas. Šo spēlētāju panākumi nenoliedzami ir iespaidīgi – viņi ir cīnījušies ar Virszemes briesmoņiem, stājušies pretī ienaidnieku grupējumiem un neskaitāmas reizes sakāvuši Enderpūķi.

Izsole
Izsoles sākums 22:00>> izsoles formāts - parastā

Balva
Aizraujoša rokasgrāmata "MINECRAFT. Izdzīvotaja noslēpumu grāmata". 112.lpp., cietie vāki.

140 2 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.egmont.lv/lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Var saderēt, ka tur ir kā izveidot cirvīti vai Nether portālu emotion Bezjēdzīgi, ja vien neesi jauniņais, kas neko neprot... Bet priekš tā YT :0

11 0 atbildēt

Esmu desmit gadus vecs  un spēlēju minekraftu katru dienu loti vēlos šo grāmatu un es nemāku gramatiku

9 0 atbildēt

Brāļa dēlam varētu uzdāvināt 

8 0 atbildēt

Labāk būtu izsolījuši pašu spēli emotion 

6 0 atbildēt
2 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt
Heh... Es piedalīšos izsolē. Es jau mc vel nespēlēju pat gadu, bet tikai spēlējot latviešu serveros parzinu mc pietiekoši labi. Kaut gan man visvairāk interešē factions, garlaicības mākts neatteikšos no skyblock. Un jā ja kādi latviši spēlē vēl minecraft tad droši nākat uz mc.swat.lv serveri, un uzmeklējat mani pēc nick FireWarrior, esmu tur ka admins, kaut gan man tur ir tik builder. Ja atnāksit un atradisit mani, tad es jums iedošu labas mantas, Op-factions nakat un uzspelesim kopa.
2 2 atbildēt

Parastā itkā desmitos. Kāds laiciņš pāri, bet nav sākusies. Un vienīgā kas pa šai tēmai eksistē ir beigusies un uz to salinkots ir izsoles links. Kļūda!?

0 0 atbildēt
Neskaitāmas reizes sakāvuši Enderpūķi... Ja nemaldos , tad 1.9 versijā pievienoja iespēju atdzīvināt Enderpūķi
0 0 atbildēt

Pat spokos tas riebīgais mineshits ... nu kapēēēēēc !???!!  emotion 

- Par grāmatu neko sliktu, jo lasīšana ir daudz labāka par stundām ilgu acu valbīšanu PC ekrānā . Vismaz, lai sīkie palasa .

0 1 atbildēt
interesanta grāmata.. pizgets, vismaz cik jums samaksāja par sūdīga produkta reklāmu? M?
0 2 atbildēt

kurs gan gribētu to grāmatu?  emotion 

0 2 atbildēt