local-stats-pixel fb-conv-api

Latviešu grupa ieraksta dziesmu filmai "Swiss Army Man"4

49 2

Kinoprojekts “Spektrs” un latviešu repa supergrupa “Singapūras Satīns”
nāk klājā ar filmai “Mans draugs - nenopietns līķis” veltītu kompozīciju un īpašo muzikālo treileri!

Kinoprojekts "Spektrs" un Labs Kino piedāvā vienu no gada neparastākajām, savdabīgākajām un arī provokatīvākajām filmām "Mans draugs - nenopietns līķis" ("Swiss Army Man" ). Tieši tādēļ griezāmies pie Latvijas neparastākās, savdabīgākās un arī provokatīvākās supergrupas "Singapūras Satīns" ar lūgumu ierakstīt īpaši filmai veltītu kompozīciju - un Satīns nepievīla! Filmas neparastais saturs un vizuālais tēls apvienojumā ar Singapūras Satīna īpatnējo skanējumu un dziesmu tekstiem radīja savienojumu, kuram līdzīgs Latvijā vēl nav pieredzēts.

Kompozīcija, iespējams, būs dzirdama arī supergrupas topošajā albumā, bet filma "Mans draugs - nenopietns līķis" Latvijas kinoteātros no 2. Septembra, bet īpašos ziņkārīgo seansos - jau no 29. augusta!

49 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

nopietni - Singapūras Satīns ir repa supergrupa? emotion Kas viņus padara par supergrupu? 4k abonomentu YT kanālā ? (tad jau Funfacetv ir superūberjūtūberi emotion smi: ) ,pāris lipīgi panti? pāris koncerti? Jebšu, tas, ka "varenais" Žanis pēdējā dziesmā "Džumī" norīmēja pāris trulas rindas? emotion

9 1 atbildēt

relax karstasinīgie latviešu zēni, pa mierīgo davaj? emotion

2 0 atbildēt