local-stats-pixel fb-conv-api

LLU aicina uz Atvērto durvju dienu Jelgavas pilī0

49 0

7. jūnijā no plkst. 10.00 līdz 14.00 Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU) Jelgavā organizē Atvērto durvju dienu. Tā būs lieliska iespēja topošajiem studentiem iepazīties ar plašo studiju piedāvājumu un klātienē ielūkoties vietā, kurā gadu desmitiem top veiksmīgas karjeras.

LLU ir veidojusies kā lauksaimniecības akadēmija, kurā sagatavoja speciālistus darbam Latvijas laukos. Tieši vēsturiskās tradīcijas dēļ universitāte nes ar vienu nozari saistītu nosaukumu. Taču šodien tā studētgribētājiem piedāvā vairāk nekā 60 studiju programmas vienā no trim īstenotajiem virzieniem – biozinātnēs, inženierzinātnēs un sociālajās zinātnēs. Turklāt šodien LLU lielākoties īsteno profesionālās studiju programmas, kas nozīmē, ka darba tirgū tiek piedāvāti jauni, reālajai darba videi sagatavoti speciālisti, kuri ieguvuši pamatīgas teorētiskās zināšanas un labi orientējas nozares attīstībā.

“Veiktie pētījumi apliecina, ka ap 30 procentiem šobrīd aktuālu profesiju jau tuvāko desmitgažu laikā izzudīs – vietā nāks citas, kas prasīs cilvēkus ar specifiskām zināšanām, kā arī tādas, kas ir savstarpēji integrētas. LLU apzinās jaunākās darba tirgus tendences, tāpēc sadarbojas ar mūsdienīgākajiem un inovatīvākajiem uzņēmumiem, spēcīgiem pētniekiem un praktiķiem, lai jaunie speciālisti spētu strādāt reālā darba vidē tūlīt pēc augstskolas beigšanas,” stāsta LLU rektore Irina Pilvere.

LLU Atvērto durvju dienā topošie studenti klātienē varēs uzzināt par dažādiem studiju virzieniem un programmām, apmeklējot informatīvās lekcijas par visu astoņu fakultāšu piedāvātajām studiju programmām. Interesentiem būs iespēja tikties ar fakultāšu vadību, studentiem un mācībspēkiem, kā arī iegūt praktiski noderīgu informāciju par dzīvošanu LLU studentu viesnīcās, kuras piedāvā dzīvesvietu studiju laikā atbilstoši katra studenta vēlmēm un finansiālajām iespējām.

Uzņemšana studijām LLU šogad notiks no 3. līdz 10. jūlijam. Turklāt 10. jūlijā tā noslēgsies ar īpašo Uzņemšanas nakts pasākumu Jelgavas pilī.

LLU ir vieta, kur top veiksmīgas karjeras!

LLU

49 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv