local-stats-pixel fb-conv-api

„Greentrials Bike Tour” velo šovu tūres atklāšana - 2.maijā!7

96 1
Rīgas Velo nedēļā atklās „Greentrials Bike Tour” velo šovu tūri
No 25. aprīļa līdz 3. maijam norisināsies „Rīgas Velo nedēļa”, kuras ietvaros notiks „Greentrials Bike Tour” velo šovu tūres atklāšana.
„Rīgas Velo nedēļas” laikā notiks dažāda veida riteņbraukšanas atrakcijas un pasākumi, to skaitā „Pavasara velo svētki” kas notiks 2. maijā pie t/p "Alfa" no 12:00-17:00 Svētku laikā interesentiem būs iespējams pārbaudīt un uzlabot savas riteņbraukšanas iemaņas, kā arī noskatīties „Greentrials Bike Tour” velo šovu tūres atklāšanu, kas izklaidēs skatītājus ar ekstrēmo sporta veidu paraugdemonstrējumiem.
Atzīmējot ceturtās „Greentrials Bike Tour” sezonas atklāšanu, komanda ir sagatavojusi iespaidīgus trikus uz īpaši veidotām kontrukcijām, ar komentētāja palīdzību veidojot aizraujošu programmu un iesaistot skatītājus. 2 maijā, sestdienā, pie t/p "Alfa" šovi būs skatāmi 3 reizes dienā. Tajos piedalīsies velotriālists Jānis Lācis, BMX Flatland braucējs Dāvis Dudelis, BMX Freestyle braucēji Lauris Gulbis un Dāvis Līcītis, kā arī Greentrials šova balss - Jānis Bukšs.
"Greentrials" komanda aktīvi darbojas jau vairāk nekā 6 gadus, apvienojot vienus no labākajiem ekstrēmās riteņbraukšanas pārstāvjiem Latvijā, lai radītu lieliskus priekšnesumus dažāda mēroga pasākumos visā Baltijā. 2012. gadā "Greentrials" iesāka savu „Bike Tour” šovu programmu, kas pateicoties tās ģenerālsponsoram - „Ādažu Čipsi”, ir apceļojusi Baltijas valstis, piedaloties vairāk nekā 80 pasākumos.
Šogad „Greentrials Bike Tour” viesosies Jēkabpilī, Rojā, Līvānos, Varakļānos, Rūjienā, Mazsalacā, Rīgā un citās Latvijas, Igaunijas un Lietuvas pilsētās. Interaktīva tūres karte ar sīkāku informāciju par katru no tūres galamērķiem ir pieejama komandas draugiem.lv platformā http://www.draugiem.lv/greentrials/
Par jaunumiem un tūri palīdz stāstīt „Inbox.lv”, „Tvnet”, „Spoki.lv”, „Draugiem.lv” un „Capital FM”.
„Greentrials Bike Tour” šovi ir piemēroti jebkura vecuma publikai un ir skatāmi bez maksas. Vairāk informācija atrodama komandas mājaslapā http://greentrials.lv/. Šova rezervēšana e-pastā: janis@greentrials.lv
Papildus informācija:
"Greentrials" komandas menedžeris
E-pasts: janis@greentrials.lv
Mob. 25996382


96 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

emotion 

0 0 atbildēt

Ja šis komentārs savāks 50+, uzdāvināšu kādam litri šņabja emotion

2 5 atbildēt