local-stats-pixel fb-conv-api

Cik riskanta var būt priekšspēle? Noskaidro “Erotā”!12

122 0

Festivālā “Erots 2017” 17. un 18. februārī Ķīpsalā dueta “Los Angeles” mākslinieki Angelika un Viktors ievilks skatītājus elpu aizraujošā, erotiskā rotaļā ar dedzīgu kaisli, iekāri un bīstamiem, cirkus cienīgiem trikiem.

“Vēlies atmodināt iesnaudušos jauneklības garu un iedegt dzirksteli? Tad tev noteikti jāredz šis priekšnesums! Tas liks sirdij no jauna pukstēt straujāk – kaisle mīsies ar bailēm, valdzinoša deja ar bīstamiem trikiem, sievišķīgs viltus ar vīrišķu spēku,” tā dueta “Los Angeles” mākslinieki piesaka vienu no ekstrēmākajiem “Erots 2017” priekšnesumiem.

Akrobātiskie triki un atlētiskie ķermeņi liks aizrautīgi sekot līdzi katrai mākslinieku darbībai, un katrs solis robežosies ar dzīvību un nāvi, bet katra ķermeņa kustība būs piesātināta ar seksualitāti un abpusēju iekāri. Priekšnesumā valdošā spriedze ne tikai sagādās krietnu devu adrenalīna, bet arī pamatīgu uzbudinājumu.

Ja vēl šaubies, vai ir vērts to redzēt, jāpiemin, ka Angelika ir viena no labākajām pole dance māksliniecēm Baltkrievijā. Pagājušogad vien viņa pamanījusies iegūt vietējā un starptautiska mēroga apbalvojumus deviņās sacensībās Minskā un Maskavā. Savukārt Viktors ir vairāku pole dance dejotāju treneris, profesionāls akrobāts un aktieris. Starp citu, viņš savu akrobātiskumu pierādīja arī projektā “Circus Stars” Baltkrievijā, kur iekļuva finālā.

Angelika un Viktors treniņos pavada garas stundas, izkopjot katru kustību līdz perfekcijai un iepazīstot viens otra ķermeņa valodu, lai visbeidzot “Erots 2017” abi saplūstu vienotā veselumā un radītu neaizmirstamu šovu. Dzirksteles šķīdīs!

Paralēli iespaidīgajai šovprogrammai “Erotā” varēs iegādāties arī vajadzīgas lietiņas mīlas dzīves dažādošanai: masāžas eļļas, lubrikantus, erotisko veļu, rotaļlietas pieaugušajiem, kā arī erotisko literatūru un filmas. Festivāla apmeklētāji tiks iesaistīti dažādos karstos konkursos, varēs saņemt erotiskāko zvaigžņu autogrāfus, iegūt drosmīgu tetovējumu vai jaunu pīrsingu. Vairāk par festivāla jaunumiem uzzini: www.erots.lv

Seko līdzi jaunumiem:
www.facebook.com/ErotsLV/
www.draugiem.lv/erots.lv
www.twitter.com/erots_lv

Erotikas festivālu “Erots 2017” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Pasākumu atbalsta “Kupidons Plus”, “Cēsu alus”, “Bellevue Park Hotel Riga” un “Baltic Taxi”.

Biļetes jau tagad var iegādāties internetā: http://erots.ticketforevent.com/lv/, kā arī “Biļešu servisa” kasēs Latvijā: www.bilesuserviss.lv, Lietuvā: www.bilietupasaulis.lt un Igaunijā: www.piletilevi.ee.
Biļešu cena – 15 EUR. Tuvojoties “karstajam” pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas.

Ieeja no 18 gadu vecuma!

“Erots 2017” norises laiki:
17. februāris 18.00–3.00
18. februāris 18.00–3.00

122 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Visi, kuri bija pret pikantajām bildēm spokos - ieejas maksa +100%

11 0 atbildēt

Cerēju uz izsoli  emotion 

7 0 atbildēt

Laižam?  emotion 

6 0 atbildēt

Žēl, ka visi sīkie netiek emotion

4 0 atbildēt

Tāds ''clickbait'' meitenēm. emotion

3 0 atbildēt

Touched door knob without proper protection there? = free STDs.    emotion 

2 0 atbildēt