local-stats-pixel fb-conv-api

BZRK4

114 1

Jūs varbūt domājat, ka zināt, kas būs. Nē, nezināt vis.

Šie nav parasti kareivji.

Šis nav parasts karš.

Laipni aicināti nano, kur vienīgā cīņa ir par veselo saprātu. Zaudējums nav pieļaujams, kad likme ir ārprāts.

Izdevniecības "Egmont" grāmata "BZRK", autors Maikls Grānts. Cietie vāki 403 lpp. Brīdinājums! Grāmata satur vardarbības un cietsirdības ainas. (balvu varēs saņemt personīgi, TVNET birojā)

Paldies izdevniecībai "Egmont" par sarūtēto balvu!

Notiek karš, par kuru nezina ne sabiedrība, ne izlūkdienesti, ne valdība. Nanotehnoloģija ir progresējusi tik tālu, ka ar mikroskopisku robotu palīdzību var manipulēt ar cilvēka brīvo gribu. Groteskie dvīņi Ārmstrongi, kurus vada slimīgas alkas pēc kontroles un varas, kopā ar savu uzticamo pārmijnieku un spēlētāju armiju grasās iekarot pasauli, inficējot cilvēkus ar „nanobotiem” – mākslīgi ražotiem mikrorobotiem, kas spēj ieperināties cilvēka smadzenēs. BZRK ir niecīga pretošanās šūniņa, kas par veselā saprāta saglabāšanu cīnās pret dvīņiem Ārmstrongiem ar mikrorobotiem, kas veidoti no pašu DNS. Kauja vienlaikus risinās gan mums pazīstamajā realitātē, gan „gaļā” – cilvēka ķermenī – pazīstamā un arī bezgala svešādā pasaulē. Tikai viena kļūda var izraisīt nāvi vai, vēl ļaunāk – neatgriezenisku, histērisku vājprātu. Stāsta galvenie varoņi ir divi pusaudži Sedija un Noass. Nokļūstot arvien dziļāk BZRK pasaulē, viņi izmisīgi cīnās, lai nosargātu cilvēcību, paši savu veselo saprātu un galu galā arī viens otru.

Izloze notiks 2017.gada 10.aprīlī plkst 21:00

PIRKT> "Cūkas laimes" biļeti par 1000 cepumiem!

PIEVIENOT> oriģinālo rakstu, lai saņemtu biļeti!

Īsie noteikumi:
Par 1000 saviem godīgi nopelnītajiem cepumiem, "Cepumu bodē" vari iegādāties vienu "Cūkas laimes" spēles biļeti. Tāpat vienu "Cūkas laimes" spēles biļeti saņemsi par katru pievienoto oriģinālo, vai super oriģinālo rakstu.

114 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

Nekad nekritizē pusdievu! Nekad, dzirdi?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt