local-stats-pixel fb-conv-api

Atbalsti bērnu veselību - pērc "Maķītī" tetovējumus6

63 0

Medicīnas speciālistu nepieejamība, sarežģīta ekonomiskā situācija un vecāku aizņemtība ir faktori, kuru dēļ Latvijas tālākajos reģionos samazinās praktiski veselo bērnu skaits, bērnu veselības stāvoklim pasliktinoties ik gadu. Lai palīdzētu nodrošināt bērniem laukos bezmaksas Bērnu klīniskas universitātes slimnīcas (BKUS) ārstu-speciālistu konsultācijas, vadošā restorānu ķēde “McDonald’s” šomēnes rīko ikgadējo labdarības kampaņu “McHappy Day”, kuras ietvaros arī šoreiz atbalsta “Mobila bērnu veselības centra” darbību. Šogad kampaņas mērķis ir palīdzēt 700 bērniem Latvijas reģionos.

Atbalstīt bērnus varēs ikviens “McDonald’s” restorānu apmeklētājs, iegādājoties īpašus īslaicīgus tetovējumus. Visi ieņēmumi no pārdošanas tiks ziedoti “Mobilā bērnu veselības centra” darbībai. Iedvesmojoties no bērnu ticības brīnumiem, tetovējumos ir attēloti vienradži, taureņi un pat kosmosa raķetes. Kopā ir pieejami trīs dažādi dizaini. Tāpat par katru “patīk” pie īpašas kampaņas video (http://ej.uz/McHappyDay2016) uzņēmuma Facebook lapā, “McDonald’s” ziedos papildu līdzekļus bērnu veselības aprūpes nodrošināšanai.

63 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Nākošā atbalsta akcija būs veltīta veselības uzlabošanai tiem, kuri aptaukojušies no ēšanas "Maķītī".. apburtais loks..

2 0 atbildēt
Es zinu kurš uz darbu ies ar vienradzīti uz rokas. emotion)
1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt
Tie tetovējumi paši nekādas slimības neizraisa? Par cik nāk no maķīša emotion
0 0 atbildēt

Nākamais reklāmraksts: Pērc Rakveres gaļas kombināta jaunos kuponus, lai atbilstītu vardarbību pret dzīvniekiem Latvijas mājsaimniecībās.  emotion 

0 0 atbildēt
Nesen pa tv vienās ziņās rādija ka bērni ir ar lieko svaru un kurus tur produktus nedos. Bet lūdzu skrienam uz maķīti lai citi skolēni var mirt badā. Bet tā ja godīgi man hesīts labāk patīk jo tur vismaz man ir atlaides. Un hesīts man ir tuvāk par maķīti.
0 0 atbildēt