local-stats-pixel fb-conv-api

AL BANO12

78 0

Šīs vasaras spilgtākā Dzintaru koncertzāles zvaigzne – itāļu grands Al Bano

18.augustā ar īpašu koncertu Latvijā - Dzintaru koncertzālē uzstāsies itāļu mūzikas leģenda - pasaules slavenais dziedātājs Al Bano. Al Bano mūziku caurvij kaislīga mīlestība un cieņa pret opermūziku, kā arī romantiskas un karstasinīgas notis, kuras iemīļojusi visa pasaule viņa slavenajās balādēs - „Felicita”, „Ci sara”, „Nel sole” un daudzās citās.

Izsole
Izsoles sākums 21:00>> izsoles formāts - parastā

Balva
2 ielūgumi uz AL BANO koncertu 2014.gada 18.augustā, plkst. 19:00, Dzintaru koncertzālē. (Ielūgumi elektroniskā formā tiks nosūtīts uz lietotāja profilā norādīto epastu, lūdzu pārbaudi vai tas ir precīzi uzrakstīts joprojām darbojas)

Neraugoties uz savu pieklājīgo vecumu, Al Bano vēl joprojām aktīvi koncertē visā pasaulē un 18.augustā kopā ar autentisku itāļu mūzikas pavadošo grupu Dzintaru koncertzālē sniegs neaizmirstamu un romantisku koncertu. Pateicoties itāļu temperamentam, Al Bano ir kvēli fani un pielūdzēji visā pasaulē - cienījamais mākslinieks pasaulē ir pārdevis vairāk kā 165 miljonus albumu. Al Bano ir audzis klausoties operas ārijas un viņš joprojām izjūt milzu kaisli pret šo mūzikas veidu, tāpēc mākslinieks ir izdevis vairākus operas albumus un uzstājies kopā ar tādiem māksliniekiem kā Lučāno Pavaroti, Plasido Domingo un Hosē Karerass.

Tomēr pasaulē un arī – Latvijā, Al Bano ir vairāk zināms un iemīļots kā populārās mūzikas pārstāvis. Uzsākot karjeru ar spožu uzvaru Itālijas dziesmu konkursā „Disco per l'Estate”, 1968.gadā mūziķis radīja savu pirmo lielāko hitu „Nel sole”. Trīs mēnešu laikā tika izpārdotas vairāk kā 600 000 „Nel Sole” kopijas, un vēlāk – vēl vairāki miljoni kopiju, kas vainagojās ar zelta diska apbalvojumu! Īpašu pasaules mīlestību izpelnījušies Al Bano un viņa sievas Romīnas Paueras dueti, piemēram, visiem zināmais „Felicita”. Kopā viņi dziedāja gandrīz 30 gadus, guva atzinību neskaitāmos konkursos un festivālos un bija īpaši populāri ne tikai Eiropā, bet arī citās pasaules valstīs. 1996.gadā Al Bano, jeb īstajā vārdā Albano Karrisi, atsāka savu solo karjeru un izdeva vairākus solo albumus.

18.augusta vakarā Dzintaru koncertzālē gaidīti visi, kuru sirdis ilgojas pēc itāliski karstasinīgas un romantiskas noskaņas, kā arī augstas kvalitātes muzikālā baudījuma pasaules popmūzikas un opermūzikas leģendas – Al Bano izpildījumā.

Koncerta sākums plkst. 19:30, ieeja - no plkst. 18.30.

78 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

man vienmēr licies, ka šitas ir balbāno.

3 0 atbildēt

Es neatdotu cepumus par šo emotion

1 0 atbildēt

Nu uz šitto gan jātiek :D

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Šīs vasaras spilgtākā Dzintaru koncertzāles zvaigzne – itāļu grands Al Bano

*Visspilgtākā zvaigzne bija Jaunajā Vilnī* ;)

0 0 atbildēt

Kādreiz dziedājām--Feličita,džinsi Montana,butilka Agdama,O Feličita.emotion

0 0 atbildēt

hmmm... man jau likeas tur ir vieta tantukiem nevis jaunieshiem emotion

0 2 atbildēt