local-stats-pixel fb-conv-api

Vitjaz pirmais šovs!7

42 5

Šodien noritēja KHL pārbaudes spēle Ufas salavat julaev pret Vitjaz.Kā jau zināms vitjaz nesen pievienojās divi hokejisti(ja tā var viņus saukt) un bijušie MMA cīkstoņi,Jablonskis un Mirasti.

viens no viņiem uzvārdā Mirasti jau parādīja sevi,provocējot Ufas hokejistus,un izkāvās ar Ufas policistu Svitovu.tā nu video ar abu dueli.

Jāpiebilst,ka medijos arī izlasīju,ka Mirasti ir teicis''KHL spēlē vieni vienīgi gļēvuļi un nav ar ko kārtīgi izkauties''

Kā arī jāpebilst,ka lielos večus tēloja arī citi vitjaz ''hokejisti'',kopuma spēle visai provokatīva.







42 5 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Loģiski, ka Mirasti uzvarēja, bet nu, ar tādu hokeju viņi nekur tālu netiks, kā zaudē, tā jākaujas, cmoon, zaudēt jāmāk ar cieņu

6 0 atbildēt

aizmirsu uzrakstīt,ka protams uzvarēja Ufa ar 11-4 vitjaz.

4 0 atbildēt

jā rezis ar bija labs 11:4  Bet nu izskatas ka Vitjaz savakushi kaut kadu aunu baru kuriem galvenais izskauties par PARBAUDES SPĒLE, un viņi vēl šogad cer tikt PO emotion

3 0 atbildēt

Es nekādīgi nevaru saprast, kapēc pēc visām šīm aizvadītajām sezonām, kad no Vityaz komandas puses attieksme ne sūda nemainās viņi vēl šogad tiek pieņemti  KHL?

3 0 atbildēt

Ha, diez vai ka viņi no MMA kko palīdzēs kautiņos tomēr tas ir hokejs un hokeja policistiem būs lielākas izredzes uz pieredzi, bet nu tad redzēs.

Sen jau vitjaz vajadzēja liegt dalību khl līgā, tolks no viņiem tikai kaujas, protams intresanti pastīties, bet tolka nekādā.

ps. OZO izrubītu to Mirasti.

4 2 atbildēt

KHL nevajag tos milžus, lai brauc atpakaļ no kurienes atbraukuši

4 2 atbildēt