local-stats-pixel fb-conv-api

Vēstule mūrim - Masaļskim!14

Edža,

Šī diena vismaz man ir smaga un pašlaik esmu apturējusi asaru straumi. Doma, ka tikai divas reizes gadā, kad tu spelēsi Rīgā es varēšu tevi redzēt klātienē ir graujoša. Tu esi mūris. Tu esi leģenda. Tu esi viss. Tas ko tu esi izdarījis ir neaprakstāms. Es mīlu tevi par to, ka biji tik stiprs un nepadevies. Vienalga kad, vienalga kas ir noticis, ej un dari netaupot sevi. Kad iedomājos, ka biji pamata vilcējspēks izlasei, ka no tevis viss bija atkarīgs... Nezinu kā tu to spēji, bet tu to varēji un vari vēl aizvien. Zinu, ka tas ir Ievas nopelns, bet viņai ir ļoti, ļoti paveicies. Turklāt tu esi baigais jaukums, jo viņa ir brunete. Tavi puikas ir vispar dievīgi. Gan Emīls, gan Toms.

Es vienmēr domas biju ar tevi, kad redzēju kā tu pārdzīvo par ielaistiem vārtiem. Tevis dēļ arī Ladas spēlēm visu laiku sekoju līdzi. Tu esi cilvēks, kurš ir perfekts. Es pasmaidu par katru tavu smaidu. Kad kļūšu par sporta žurnalisti apsolu izdarīt visu, lai iegūtu interviju ar tevi.

Atceries, ka visi fani tevi nepametīs un mīlēs vienmēr! Mēs mīlam un cienām tevi! Lūk cik skaists rezūltāts ir tik sīvai cīņai.

Mīlot un cienot līdz bezgalībai,

Dinamolatviete31

66 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

 emotion 

5 0 atbildēt

Es gandrīz raudāt sāku, kad uzzināju! 

LEĢENDA! 

2 0 atbildēt

Masaļskis ir un būs mūsu leģenda nr.31, bet viņš jau neiziet pavisam prom no hokeja. Viņš tikai aiziet no izlases, tā ka raudāt nevajag. Bet, lai vai kā, viņš ļoti daudzas reizes glāba Latvijas izlasi no zaudējumiem. Visu cieņu viņam, un, lai viņam veicas arī tālākajā dzīvē.

2 0 atbildēt
Lauriņ, manu pelīt! Izlasot šo pat man acīs asaras saskrēja. Būs labi susuriņ, vismaz tās ir divas reizes gadā. Nav tā ka nekad vairs.
0 2 atbildēt
Ja jau tada milestiba varbut paludz lai atsuta tev piesvīdušås trusenes!?
3 6 atbildēt

ZB tas masalskis vnm noraka speles 

1 5 atbildēt