local-stats-pixel fb-conv-api

Uz ledus apseldētie Vitjazi?7

74 1

Katrā ģimenē ir sava melnā avs, KHL līgā tāda ir Čehovas Vitjaz komanda. Visi labi zinām, kāds ir šīs komandas spēles stils. Vai tas strādā, ja komanda cīnās par pirmspēdējo vietu līgā? Iepriekš Vitjaz cīnījās par pirmspēdējo vietu ar Novokuzņeckas Metallurg, bet Metalurgi savas rindas papildināja ar Stenlija kausa īpašnieku Sergeju Briļinu un ar vīru, kurš 11 sezonas pavadījis NHL - Rendiju Robiteilu - sīkāk ŠEIT.

"Puišiem ir jāspēlē asāk, nevajag baidīties pielietot brutālu spēku, viņiem ir jākļūst stiprākiem. Spēlē pret Jugra es slidoju gar pretinieku soliņu un tā arī pateicu – Pietiek baidīties, kļūstiet par večiem," atklāj Čehovas Vityaz jaunieguvums, kauslis - Džons Mirastijs

Pirmajā pirmssezonas mačā Džons Mirastijs izkāvās ar Ufas Salavat Yulaev spēlētāju Aleksandru Svitovu, bet spēles turpinājumā notika vēl vairāki kautiņi, pēc kuriem diskvalifikāciju uz visiem atlikušajiem Romozana memoriāla turnīra mačiem saņēma cits Vityaz jaunpienācējs Džeremijs Jablonskis.

Savukārt Čehovas komandas galvenais treneris Andrejs Nazarovs žurnālistiem pirmssezonas pārbaudes mačus un komandas sniegumu komentēja šādi: "Neredzu neko nosodāmu. Jā, bija pāris kautiņi, taču tas ir pārbaudes turnīrs. Visi tajā gribēja redzēt jaunos Vityaz hokejistus darbībā un to arī saņēma. Kopumā neuzskatu, ka mēs esam huligāni, mēs tikai esam fiziski spēcīgāki nekā pretinieki un to izmantojam spēlējot agresīvāku hokeju. Saprotiet, vieni spēlē skaisti un tehniski, otri – fiziski, kas nu kam ir dots. Vienīgais, kas mani neapmierina ir nevajadzīgie divu minūšu noraidījumi. Ar to es cīnos, taču nav tādas slimības, ko varētu izārstēt ar vienu tableti."

Nazarovam savaldīt ēzeļus ir pa spēkam. Ja atceramies iepriekšējo sezonu, tad sezonas beigās Vitjaz bija lieliska komanda, spēlēja asi, bet ne rupji. Hokejisti pelnīja ļoti maz noraidījumus un vārtus guva ar gaļu. Toreiz pat Arēnā Rīga Vitjaz svinēja uzvaru pār Rīgas Dinamo ar 2:0, cilvēki domāja, ka rīdzinieki nospēlēja slikti, bet jau nākošajā spēlē Vitjaz pārspēja Salavat Yulaev. Vitjaz spēlēja tik labi, ka KHL Zvaigžņu spēlē iekļuva Kriss Saimons, protams, nejau, lai kādam atkal iesistu, bet gan, lai beidzot spēlētu hokeju. Saimons sevi bija tik labi parādījis sezonas beigās, ka uz izslēgšanas spēlēm Maskavas Dynamo savervēja viņu, bet tur jau atkal viņš - niknais savvaļas zvērs.

Protams, hokejs bez asumiem, kautiņiem un alus būtu daiļslidošana, bet ja spēlētājs dodas uz laukuma ar vienu domu - izkaušos un tad atpūtīšos uz soliņa vai ģērbtuvē, kā vien tiesnesis lems, tad viņš ir hokeja policists, bet, ja visa komanda ir tāda, tad tā ir līgas policija. Manuprāt, tas nav pieņemami, ka komanda izskaujas jau 6. spēles sekundē. Tā nenotiek pat NHL, bija brīdis, kad KHL vadība dēļ tādiem atgadījumiem Vitjaz komandu vēlējās izsvītrot no KHL saraksta, bet iejaucās Nazarovs - Vitjaz galvenais treneris.

Tad jau redzēsim, kā Čehovas Vitjaz uzdarbosies jaunajā sezonā!









74 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Saprotu sanāk sakauties, bet nu viss šitais ir organizēts bardaks. Ja nāc uz ledus, lai kādam sadotu pa purnu ej boksā!

8 0 atbildēt

Idiotu superkomanda! emotion emotion

7 0 atbildēt

Čehovā jāpārbūvē ledus halle, nepieciešami ļoti gari noraidīto soliņi. It sevišķi uz spēlēm ar Avangard.

5 0 atbildēt

šajā sezonā Čehovas Vitjaz izsitīsies augstākā vietā :)(saprotiet kā gribiet:D)

1 0 atbildēt

''Visi tajā gribēja redzēt jaunos Vityaz hokejistus darbībā''  gribēja redzēt kā spēlē hokeju nevis kā kaujās, tas viņu treneris ir viss atsaldētākais no vissiem

1 0 atbildēt

pirmaja video var redzet 92 nr uzbruk negodigi ja kaujas tad kaujas normali``

0 0 atbildēt

Ta ir trenneru vaina...ka Vitjazam nomainijās, pat saka vinēt !!!

0 1 atbildēt