local-stats-pixel fb-conv-api

Solījumu karalis Kirovs Lipmans13

Vai kāds būtu iedomājies, ka rudeni vēl raibāku padarīs Kirova Lipmana pirmsvēlēšanu kampaņa? Latvijas hokeja vadonis savu (blēdīšanās) kampaņu rīko klusi - nevienam ne redzot, ne dzirdot. Balsis par, federācijas ģenerāļa palikšanu amatā, pats Kirovs ir savācis, balsotājiem nemaz nepiesolot tik lielus zelta podus.

93 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Rakstā liela neprecizitāte -  kā jau minēji V.Koziols ir bijis priekšnieks Rīga 2000 un pielicis savu roku Rīgas Dinamo, savulaik jau mēģinājis gāzt Lipmanu (varēja pieminēt arī ka izveidoja savu alternatīvu federāciju, taču zināmu apsvērumu dēļ tā nenostiprinājās, kādu lasīt paša Koziola intervijās) pēc visa tā būtu muļķīgi saukt Koziolu par jaunu cilvēku. Jauns cilvēks būtu, ja kāds bez pieredzes federācijās un klubu valdēs hokejā, izdomātu gāzt Kirovu. + Varēji pieminēt mistisko itkā Fāzela vēstuli Vējonim par Lipmanu.

Mans viedoklis - Lipmanu ir jāmaina, bet tas nenotiks. Pamatā 7.oktobra sēdē tas nav paredzēts. Ierosināt to var, taču vairāki teorētiskie Koziola atbalstītāji ir zaudējuši balsstiesīas. Visticamāk ja būs pārvēlēšana ievēlēs Kiru ar apmēram 15-6, iespējams, Koziolam tiks pat vēl mazāk balsis.

1 0 atbildēt
Koziols jau nu gan nav nekas labāks par Lipmanu!
1 1 atbildēt

Nezinu... būs kā ar LOK, kur atkal ievēlēts Aldons V.... Nekas nemainās uz labo pusi.

0 0 atbildēt