local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgas ''Dinamo'' sezonas prognoze.4

Jaunā KHL sezona tuvojas straujiem soļiem un Rīgas ''Dinamo'' sastāvs jau nokomplektēts. Šī sezona, manuprāt, tiks dalīta divās daļās - pirms un pēc Dārziņa traumas izārstēšanas.

Pirms Dārziņa atveseļošanās

1. maiņa Lipsbergs - McMillan - M. Rēdlihs

2. maiņa Indrašis - Bičevskis - Kristo

3. maiņa Lessio - Gillies - Meija

4. maiņa Kulda - Jevpalovs - Skvorcovs

Batņa, Jeļisejevs, Razgals, Galoha

1. pāris Stollery - Kr. Rēdlihs

2. pāris Galviņš - Balinskis

3. pāris Pujacs - Ališauskas

Jerofejevs, Zīle

1. vārtsargs Kalniņš

2. vārtsargs Peters

Manuprāt Rīgas ''Dinamo'' būs komanda, kas pa sastāvu sadalīs spēlētājus un spēlēs ar četrām pilnvērtīgām maiņām. Lipsbergs būs pirmajā maiņā tikai Dārziņa vietā. McMillan ir pirmās maiņas centrs, kurš var gan gūt vārtus, gan atdot piespēli. Dārziņam un Miķelim Rēdliham ir lieliska saikne, kuru izniekot būtu muļķīgi, tieši tāpat kā Indraša un Bičevska saikni, kurai pievienos Kristo, kurš var gan atdot piespēli, gan gūt vārtus. 3. maiņa būs vairāk uz aizsardzību tendēta maiņa - Lessio ir divvirzienu spēlētājs, kurš gūs vārtus, piespēlēs un mēģīnās padarīt pretinieku dzīvi par elli, tieši tāpat, kā Gillies un Meija kuri ir ''kapļi''. Ceturtajā maiņā būs aizsardzības spēlētājs Skvorcovs, kā arī Jevpalovs, kurš tur atradīdies tikai jo viņš ir centrs, kā arī Kulda, kurš var gūt vārtus. Nepārprotiet, manuprāt Jevpalovs ir pārāk labs 4. maiņai, bet tā kā ''Dinamo'' nav daudz labu centru, neko darīt.

Stollery un Krišjānis Rēdlihs spēlēja vienā pārī treniņos un kopā spēlēja vairākumā Minskas turnīrā. Balinskis un Galviņš abi ir lieliski uzbrūkošie aizsargi un viņiem jāspēlē vienā maiņā, jo nākamais pāris arī jau ir iestrādāts. Jā, Ališauskas tiks komandā. Kaut gan Jerofejevam ir līgums, Ališauskas mani pārsteidza ar savu ātrumu, kas ir labi, jo viņam blakus būs veterāns Pujacs. Ališauskas ir ar labo rokas tvērienu, kas ir deficīts tirgū.

Kalniņš manās acīs būs pirmais numurs, kaut gan Peters sevi labi parādīja Minskas turnīra pirmajā spēlē. Pagājušajā sezonā Kalniņam bija lieliska statistika un viņš bija stabils visas sezonas garumā. Galu galā Kalniņš nospēlēs vairāk spēļu, bet nospēlēto spēļu starpība nebūs liela.

Manuprāt, kapteinis būs Colton Gillies, jo viņš ir komandas emocionālais līderis, ģērbtuvē un publikā iemīļots spēlētājs. Asistenti būs pieredzējušie hokejisti Georgijs Pujacs un Krišjānis Rēdlihs.

Pēc Dārziņa atveseļošanās

1. maiņa Dārziņš - McMillan - M. Rēdlihs

2. maiņa Indrašis - Bičevskis - Kristo

3. maiņa Lessio - Gillies - Meija

4. maiņa Kulda/Lipsbergs - Jevpalovs - Skvorcovs

Jeļisejevs, Batņa, Razgals, Galoha

1. pāris Stollery - Kr. Rēdlihs

2. pāris Galviņš - Balinskis

3. pāris Pujacs - Ališauskas

Jerofejevs, Zīle

1. vārtsargs Kalniņš

2. vārtsargs Peters

62 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Prieks, kāds izsaka savas domas un analizē. Cerams, ka Tev būs taisnība. emotion  emotion 

3 1 atbildēt

Nu, viss jāmaina. T.J. Galiardi atnākšana maina visu, jāveido būs jauns raksts.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Domāju, ka Gillies būs augstāk par 1 maiņu.

Manuprāt, 1. maiņā būs ārzemnieku trio.

Noteikti nebūs tā, ka, gaidot Dārziņu, viņa vietā ieliks Lipsbergu un parējās maiņas nemainīs. Pie tam, nav zināms, vai Dārzs vispār būs gatavs spēlēt

0 0 atbildēt