local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgas ''Dinamo'' sezonas prognoze 2.4

Kā tad citādi. Rīgas ''Dinamo'' paraksta līgumu ar leģionāru, uzreiz jāmaina savu prognozi. Ar prieku jāsaka, ka es prognozēju tikšanu Play-off.

Pirms Dārziņa atveseļošanās

1. maiņa Lessio - Galiardi - Kristo

2. maiņa Jevpalovs - Bičevskis - Indrašis

3. maiņa Meija - McMillan - M. Rēdlihs

4. maiņa Skvorcovs - Gillies - Kulda/Lipsbergs

Batņa, Jeļisejevs, Razgals, Galoha

1. pāris Stollery - Kr. Rēdlihs

2. pāris Galviņš - Balinskis

3. pāris Pujacs - Ališauskas

Jerofejevs, Zīle

1. vārtsargs Kalniņš

2. vārtsargs Peters

Rīgas ''Dinamo'' būs komanda, kas spēlēs ar četrām pilnvērtīgām maiņām. Tagad pirmo maiņu sastādīs leģionāri. Galiardi ir ar NHL pieredzi, labs uzbrukumā, ātrs. Kristo var gan piespēlēt, gan gūt vārtus, bet Lessio māk gūt vārtus un spēlēt kā divvirziena spēlētājs. Otrajā maiņā būs saikne Indrašis - Bičevskis, kuriem pievienos labroci Jevpalovu. Bičevskis ir audzis pie Ozoliņa un kad viņš spēlēja kopā ar Indraši, 35 spēlēs gūstot 14 punktus (8+6), tātad viņš var būt rezultatīvs un spēlēt ļoti labi komandā kā 2. maiņas centrs. Jevpalovs ir labs uzbrucējs, AHL bieži spēlēja 2. maiņas sastāvā. 3. maiņā būs spēka uzbrucējs McMillan, kuram blakus būs piespēļu devējs Miķelis Rēdlihs un uz laiku tur spēlēs Meija, bet vēlāk Dārziņš, kurš māk gan piespēli atdot, gan vārtus gūt, tikai viņš nebūs pilns spēka, jo traumas dēļ visu vasaru nav spējīgs trenēties, bet būdams ļoti tehniski attīstīts spēlētājs, savu artavu viņš komandai dos, jo īpaši labi iespēlētajā saiknē ar Miķeli Rēdlihu. 4. maiņa būs tendēta uz aizsardzību. Spēka uzbrucēji Meija, Skvorcovs un Gillies spēlēs pret pretinieka pirmo maiņu un, kā redzējām pagājušajās sezonās, vārtus māk gūt visi trīs. Uz laiku šajā maiņā spēlēs Kulda vai Lipsbergs. Negaidīti, bet komandā ir daudz labu centru un tikai tāpēc Gillies ir tikai 4. maiņā.

Stollery un Krišjānis Rēdlihs spēlēja vienā pārī treniņos un kopā spēlēja vairākumā Minskas turnīrā. Balinskis un Galviņš abi ir lieliski uzbrūkošie aizsargi un viņiem jāspēlē vienā maiņā, jo nākamais pāris arī jau ir iestrādāts. Jā, Ališauskas tiks komandā. Kaut gan Jerofejevam ir līgums, Ališauskas mani pārsteidza ar savu ātrumu, kas ir labi, jo viņam blakus būs veterāns Pujacs. Ališauskas ir ar labo rokas tvērienu, kas ir deficīts tirgū.

Kalniņš manās acīs būs pirmais numurs, kaut gan Peters sevi labi parādīja Minskas turnīra pirmajā spēlē. Pagājušajā sezonā Kalniņam bija lieliska statistika un viņš bija stabils visas sezonas garumā. Galu galā Kalniņš nospēlēs vairāk spēļu, bet nospēlēto spēļu starpība nebūs liela.

Manuprāt, kapteinis būs Colton Gillies, jo viņš ir komandas emocionālais līderis, ģērbtuvē un publikā iemīļots spēlētājs. Asistenti būs pieredzējušie hokejisti Georgijs Pujacs un Krišjānis Rēdlihs.

Pēc Dārziņa atveseļošanās

1. maiņa Lessio - Galiardi - Kristo

2. maiņa Jevpalovs - Bičevskis - Indrašis

3. maiņa Dārziņš - McMillan - M. Rēdlihs

4. maiņa Skvorcovs - Gillies - Meija

Kulda, Liposbergs, Jeļisejevs, Batņa, Razgals, Galoha

1. pāris Stollery - Kr. Rēdlihs

2. pāris Galviņš - Balinskis

3. pāris Pujacs - Ališauskas

Jerofejevs, Zīle

1. vārtsargs Kalniņš

2. vārtsargs Peters

1. Indrašis 15 vārti 15 piespēles 30 punkti

2. Kristo 10 vārti 20 piespēles 30 punkti

3. Lessio 15 vārti 10 piespēles 25 punkti

4. Galiardi 10 vārti 15 piespēles 25 punkti

5. McMillan 10 vārti 12 piespēles 22 punkti

6. Bičevskis 10 vārti 10 piespēles 20 punkti

7. M. Rēdlihs 10 Vārti 10 piespēlēs 20 punkti

8. Jevpalovs 8 vārti 10 piespēles 18 punkti

9. Dārziņš 5 vārti 10 piespēles 15 punkti

10. Gillies 9 vārti 7 piespēles 16 punkti

11. Balinskis 5 vārti 10 piespēles 15 punkti

12. Stollery 5 vārti 10 piespēles 15 punkti

13. Meija 7 vārti 6 piespēles 13 punkti

14. Galviņš 3 vārti 10 piespēles 13 punkti

15. Kr. Rēdlihs 3 vārti 10 piespēles 13 punkti

16. Pujacs 3 vārti 8 piespēles 11 punkti

17. Skvorcovs 4 vārti 6 piespēles 10 punkti

18. Ališauskas 2 vārti 7 piespēles 9 punkti

+ 7 vārti no pārējiem spēlētājiem

Kalniņš 32 spēles 92,3% atv. metienu 2.30 vārti vidēji ielaisti spēlē

Peters 24 spēles 92,0% atv. metienu 2.40 vārti vidēji ielaisti spēlē

141 gūti vārti sezonā

131 ielaisti vārti sezonā

Skaitļi ir aptuveni un šī statistika ir mans subjektīvais viedoklis.

11 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

Man patika! emotion 

Indulim, būs vairāk vārti sezonā.. emotion

0 0 atbildēt

Pilnīgai prognozei pietrūka prognozēta vieta reguļarkā... Parasti ar šādu statistiku pietiktu PO, bet neticās, ka RD ar šo sastāvu gāzis lielus kalnus, jo pa lielam ir pazaudēti iepriekšējo gadu viens no līderiem Cibuļskis un kvalitatīvais Sestito, vietā nākuši bars ar leģionāriem un pāris jaunie. Leģionāri vismaz MInskas turnīrā izskatījās zem kritikas. Ja labākais šķita Ališauskas (ar visiem saviem dumajiem noraidījumiem) tad neko labu tas nesola. Tāpat neko labu nesola tas, ka tie leģi, kuriem ir pieredze KHL lielus kalnus nav gāzuši - ne Makmilans, ne Lessio, ne arī svaigākais pirkums...

Starp citu nesaprotu, kur tu Ališauskā saskatīji ātrumu. Viņš visus noraidījumus pelnīja dēļ tā, ka netika līdzi pretiniekam. Fiziskais, spēka paņēmieni -tie viņam ir labā līmenī, ko jau Saryarkā varēja novērot, bet tā nothing special... Stolerijs nemanāms, Lessio tikai tik cik iemestā ripa, Pītersam itkā stati labāki kā Kalniņam, bet daļa ielaisto ripu bija tveramas un iepriekšējo 3 sezonu stati ZA dara ļoti piesardzīgu. Atlaist lielāko daļu leģu un, lai paliek mūsu pieredzējušie+ jaunie un tad 2-3 leģi no šiem, jo nav jēga turēt baru ar kapeiniekiem. Nafig sekot Minskas ceļam...

0 0 atbildēt

Nebūs.Šitā slavēšana turpinās gadiem.....

0 1 atbildēt