local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgas Dinamo - pirmssezonas sagatavošanās (kopsavilkums)5

88 1

Jau kādu laiku, daži fani jau ir sākuši gatavoties jaunajai 2011/12 KHL sezonai pērkot sezonas abonamentus uz Rīgas Dinamo spēlēm. Citi nomaina savu fana ekipējumu, bet sezonas smaku varēsim sajust tikai tad, kad gatavoties sāks arī hokejisti.

Profesionāļi sezonai sāks gatavoties kā parasti - sākot ar 20. jūliju sāksies medicīniskās pārbaudes, bet no 25. jūlija līdz 3. augustam dinamieši Valmierā aizvadīs treniņnometni.

No 3. augusta, uzreiz pēc treniņnometnes, rīdzinieki atrādīsies sabiedrībai aizvadot 2 pārbaudes spēles un piedaloties 3 turnīros. Vispirms Piņķos viesosies Sibir, vēlāk Liepājā ieradīsies sarkanā armija ACSK, tam sekos turnīrs Somija Lapernatā, atgriežoties mājās Dinamo gaida Latvijas Dzelzceļa kauss, bet pēdējā cīņa - Ukrainas pilsētā Doņeckā Donbass Open Cup.

2011. gada 3. augusta trešdienā pulk. 13:00 Piņķos viesosies Novosibirskas Sibir, pagaidām vēl ar Georgiju Pujacu pamatsastāvā.

2011. gada 13. augusta sestdienā Liepājas Metalurga arēnā viesosies sarkanā armija jeb ACSK ar Jūliušu Šupleru galvenā trenera amatā. Bijušajs dinamietis Jūliuss jau paspējis savervēt Tomašu Suroviju - arī viņš tagad ir iesaukts armijā.

Nākamā pārbaude Pekas Rautakalio trenētai Dinamo komandai būs viņa dzimtenē Somijā 19. un 20. augustā, kur komanda piedalīsies turnīrā ar Somijas spēcīgākās līgas SM-liiga klubu Saipa, Pelicans un Ilves līdzdalību. Pirmajā dienā Dinamo spēlēs ar Saipa, savukārt Ilves ar Pelicans, bet otrajā dienā savā starpā spēlēs uzvarētāji un zaudētāji.

19. augusta piektdienā Dinamo tiekas ar Saipa

20. augusta sestdienā Dinamo cīnās par vietu turnīrā

Pēc turnīra pie Pekas Rautakalio, komanda atgriezīsies mājās, aizvadot Latvijas Dzelzceļa kausa turnīru. Šogad tajā piedalīsies sešas komandas – Rīgas Dinamo, Jaroslavļas Lokomotiv (ar Kārli Skrastiņu (!) sastāvā - nu jau oficiāli), Maskavas apgabala Atlant, Minskas Dinamo, Ņižņekamskas Neftekhimik un Lapenrantas Saipa. Komandas turnīra pirmajā kārtā būs sadalītas divās apakšgrupās pa trim vienībām, kas savā starpā izspēlēs riņķa turnīru (pa divām spēlēm katrai komandai), bet turnīra pēdējā dienā aizvadīs spēles par vietām ar otras grupas komandām.

24. augusta trešdiena pulkst. 19:30 Dinamo pret Ņeftehimik

26. augusta piektdiena pulkst. 19:30 Dinamo pret Saipa

27. augusta sestdienā Dinamo cīnās par vietu turnīrā

Pēdējā pārbaude pirms jaunās KHL sezonas sākuma būs pārbaudes turnīrs Ukrainas pilsētā Doņeckā Donbass Open Cup, kurā bez Dinamo piedalīsies mājinieki Doņeckas Donbass (šīs sezonas Ukrainas čempioni, kas gatavojas startēt Krievijas augstākās līgas VHL čempionātā), Sanktpēterburgas SKA, Minskas Dinamo. Komandas aizvadīs viena riņķa turnīru.

1. septembra ceturtdienā Dinamo pret SKA

2. septembra piekdienā Dinamo pret Donbass

3. septembra sestdienā Rīgas Dinamo pret Minskas Dinamo



88 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Es jau vairāk nevaru sagaidīt jauno sezonu, dažreiz pat ar drauģiem ņemam alu, un skatamies vecās speles :D

DINAMO, DINAMO RĪGA

4 0 atbildēt

Šitādu skatoties zosene metas :D

DINAMO 4 ever emotion

1 0 atbildēt

Varbūt kāds nezina, bet Latvijas Dzelzsceļa kausa turnīrā būs iespēja par vienu cenu vērot 2 spēles (vismaz tā līdz šim ir bijis), dienas spēli un vakara spēli - diena Arēnā Rīga būs izdevusies! Bet tomēr pilns Dzelzceļa kalendārs nav zināms - sekojiet informācijai! No savas puses ieteiktu redzēt dzīvajā Saipa - Somijas čempioni un Lokomativ - ar Kārli Skrastiņu - Skrastiņš Arēnā Rīga vēl nekad nav spēlējis (to viņš atzina šogad kādā no intervijām)!

1 0 atbildēt

Vakar volvo redzeeju viņu treniņuu

0 0 atbildēt