local-stats-pixel fb-conv-api

Potenciālie RD papildinājumi - CMB fantasy analīze0

Labs vakars dārgie spoki. Klāt vasara. Skolēniem tā ir atpūta, studentiem sesijas laiks un hokeja menedžeriem -karstākais laiks papildinājumu meklējumos, lai gatavotos sezonai un sasniegtu vēlamos mērķus.

Tā kā RD ir spēcīgākā Latviju pārstāvošā komanda, neskaitot izlasi (Nerunāsim šoreiz par to no kurienes nāk nauda, iztiksim bez politikas šajā rakstā) rodās interese apskatīt, kas teorētiski varētu papildināt RD.

Jāsaprot, ka kodols noteikti būš ikgadējais šis tas no top latviešiem, 2. šķiras latviesi + 6-7 ārzemnieki. Lai redzētu, kas teorētiski varētu papildināt apskatīšu vairākas gan top, gan otrās šķiras līgas un izvērtēšu, kas, manuprāt RD varētu būt kā papildinājums. Tā kā neesmu ne Sējējs, ne Savickis tā ir tīra fantāzija, taču, kas zin, varbūt kāds no rakstā piesauktajiem patiešām spēlēs RD. Apskatīti tiks tikai brīvie aģenti - ja kāds, šobrīd tāds neskaitās manā "analīzē viņš neiekļausies. Apskatītas tiks 10 līgas - NHL, AHL, NLA, Del, KHL, SHL, Liiga, VHL CZE ekstralīga un Slovakijas augstakā līga. Jautājumam, kāpēc nepētu Kazahstānu, Baltkrieviju, NLB, BAČ, LHV, Allsvenskan, ECHL u.c. otrās šķiras līgas- jo pārsvarā izņemot, Latvijas puišus diez vai tur, ko vērtīgāku var atrast un manā izpratnē labāk 2 - 5 augsta kalibra "leģi" nekā vesels bars ar lētajiem. Lēto vietā labāk, lai spēlē vietējie. Patīkamu lasīšanu, varbūt, kādam ir kāds viņa "fantāzijas kandidātpapildinājums", ko droši ierakstām komentāros.

p.s. otrajā lapā tikai titulbilde.

68 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000