local-stats-pixel fb-conv-api

PČ 20182

6 0

Pasaules Čempionāts hokejā, tikai pēc 2mēnešiem. Laiks apspriest iespējamās maiņas un spēlētājus.

1.maiņa- Balcers-Sprukts-Indrašis. Balcers plosās AHL un ļoti iespējams palīdzēs Latvijas izlasei PČ. Jautājums vai Balcers tiks uzreiz iespēlēts pirmajā maiņā?! Balcera vietā vēl varētu spēlēt Dārziņš vai Rēdlihs. Sprukts jau pateica, ka savedīs veselību kārtībā un palīdzēs izlasei. Jānis ir ļoti pieredzējis un gudrs spēlētājs, kurš komandai ir nepieciešams. Indrašis šosezon plosās un uguņo KHL. Miks vienmēr ir bijis līderis un par viņa atrašanos šeit liekiem jautājumiem nevajadzētu būt. Turklāt Balcers+Indrašis varētu būt labs salikums.

2.maiņa- Daugaviņš-Džeriņš-Dārziņš. Daugava+Dārziņš savu saikni jau sen ir apliecinājuši. Klāt vēl nāk gudrais centrs-Džeriņš. Manuprāt, diezgan laba maiņa.

3.maiņa- Ķēniņš-Girgensons-Skvorcovs(Karsums). Šī maiņa pagājušā čempī lieliski darija savu darbu- neitralizēja pretinieku 1.maiņas. Cerams Karsums spēlēs PČ. Šobrīd viss izskatās pozitīvi un viņš varētu ieņemt Skvorcova/Ķēniņa vietu. Lieliska spēka maiņa ar mūsu vienīgo NHL spēlētāju priekšgalā.

4.maiņa- Ro. Bukarts-Bičevskis/Bļugers-un šo vietu varētu ieņemt kāds jaunais spēlētājs- Razgals, Ģēģeris, Batņu, Ri. Bukarts u.c. Zinu, ka Roberts Bukarts nav 4.maiņas uzbrucējs, bet domāju, ka viņš varētu spēlēt arī 2.maiņā un ieņemt Dārziņa vietu, bet attiecīgi arī Dārziņš nav 4.maiņas uzbrucējs.. Noteikti esmu aizmirsis kādu, bet manuprāt, mums šogad ir labas iespējas savākt lielisku sastāvu.

Aizsargi- Balinskis+Galviņš
Cibuļskis+Zīle
Freibergs+Jaks
Bindulis+Svars.

Vārtsargi easy- Merzļikins, Kalniņš un Kivlevnieks/Punenovs/Gudļevskis.

Šis ir tikai mans subjektīvais viedoklis un es būsu priecīgs izlasīt tavas domas.

6 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Aizmirsi ka Karsums būs
0 0 atbildēt
Kur ir Kulda, Sotnieks, Miķelis Rēdlihs, Krišjānis Rēdlihs? Man šķiet, ka Bļugeram ir jābūt augstāk. Girgensons ir riktīgs 4. maiņas centrs, pat Latvijas izlasē.
0 0 atbildēt