local-stats-pixel fb-conv-api

Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs 2. spēle Latvija - Japāna (3:1)13

Noslēgusies 2. spēle cīņā par olimpisko ceļazīmi 2018. gada olimpiādē Dienvidkorejā. Šoreiz tā nāca krietni grūtāk, kā pirmajā mačā. Manuprāt, loģiski, zinot 2 apstākļus. 1. Latvijas izlase un Latvijas klubi reti spēj divus mačus pēc kārtas būt ļoti rezultatīvi (nerēķinot LHV spēles, jo tur "autonumuru" rezultāti nav retums). 2. Jo, Latvijas izlase pēdējos gados itin bieži nespēlē pārak labi pret teorētiski krietni vājākiem pretiniekiem, turklāt, to var teikt par visiem sporta veidiem ne tikai hokeju.

Par laimi neskatoties uz to, ka 58. minūtē Japāna samazināja rezultāta starpību līdz minimumam izdevās izcīnīt uzvaru, turklāt pamatlaikā. Patiesībā gan tā kā Vācija sagrāva Austriju arī uzvara papildlaikā neko nemainītu, jo svētdienas spēlē 1. vietu grupā iegūs uzvarētājs, neatkarīgo no uzvaras veida. Par labāko mačā atzina Elvi Merzļikinu, kas, manuprāt, ir loģisks lēmums, ņemot vērā to, ka Merzļikins gan pie 0:0, gan arī vēlāk vairakas reizes glāba Latvijas izlasi no vārtu zaudējuma.

Pārdomas pēc mača. Daudzi noliks Latviju - ko tik nepārliecinoši, kas tā tada Japāna, tur bija jābūt 10:0 - lūdzu atgriezties un pārlasīt ievadu. Turklāt vērtejot starpmačiski abas spēles, Japāna šķita labāka komanda kā Austrija. Nebūsu pārsteigts, ja pēdējo vietu šajā turnīrā ieņems Mocarta tautieši. Atgriežoties pie šī mača - vairākums šodien izskatījās labāk, kā vakar, taču trūka ātruma brīžiem. Mazākumam nebija ne vainas, bet aizsardzība - par daudz kļūdu piespēlēs un par daudz brāķa aizraujoties ar uzbrukumiem, kas tad arī bija galvenais iemesls kāpēc Japānai spēles pirmajā daļā bīštmau momentu bija vairāk kā mūsējiem. Gatavojoties mačam ar Vāciju paredzu, ka vārtus turpinās sargāt Merzļikins - lai arī Gudļevskis ir mazliet pieredzējušāks vārtsargs, Elvim šodien bija jāglābj bīštamāki metieni, kā Gudļevskim un svētdienas spēli jāsalīdzina ar play - off - uzvarētajam viss,zaudētājam nekas. Tajos tieši Šveicē spēlējošajam puisim ir lielāka pieredze. TUram īkšķus un gaidam svētdienas spēli!

67 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Malači mūsējie, bet nu bija jau tāds chill mūsējiem varēja redzēt jau pirmajās minūtēs, ka necenšas baigi kaut ko veidot un uzbrukt ar pilnu atdevi, tomēr svarīgākais mačs tikai svētdien, tur jau sniegums būs daudz labāks. emotion

7 0 atbildēt

Nav tik traki! Galvenais, ka uzvarējām un atliek to izdarīt arī svētdien...

8 1 atbildēt

Es arī esmu par Elvi vārtos, jo viņš sevi tiešam ir parādījis no labākās puses! Jā, varbūt būtu gribējies nedaudz pārliecinošāku uzvaru, bet puiši zina ko dara! Jātaupa spēki pret Vāciju, jo tā spēle būs daudz nozīmīgāka.  Kopumā ir labi. Sastāvs savākts labs, spēle arī baudāma. Godīgi sakot biju domājusi, ka ies daudz sliktāk!   emotion  

3 0 atbildēt

Šorreiz spēlē

D grupā

Dānija

Polija

Baltkrievija

Slovēnija

E grupa

Latvija

Vācija

Japāna

Austria

F grupa

Norvēģija

Kazahstāna

Itālija

Francija

1 0 atbildēt

Svētdien tāpat pakāsīsim un nekur netiksim. 

0 8 atbildēt