local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas izlase piekāpjās arī Kanādai, Mārtiņš Cipulis beidz karjeru izlasē7

Aizvadīta arī 9. un pēdējā pārbaudes spēle pirms pasuales čempionāta, kurš sākās jau šajā nedēļas nogalē. Diemžēl, arī šovakar zaudējums, turklāt, ar nesmuko 1:6. Jāsaka gan, ka spēle bija labāka par rezultātu. Protams, Kanāda spieda, un momentu bija krietni vairāk kā mūsējiem, taču ko citu gaidīt ja pretī ir komanda, kura lielākoties sastāv no NHL top10 dažādu gadu draftētajiem ar Makdeividu, kurš ir pēdējo divu gadu NHL rezultatīvākais hokejists priekšgalā. Gribētos teikt - ja Karsums būtu izmantojis savu momentu, tad rezultāts būtu piedienīgāks, ne tāpēc, ka mums būtu vismaz 2 vārti, bet, visticamāk nesekotu kanādiešu 3 vārti 5 minūtēs.

35 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Nav ko ķert kreņķi. Domāju,ka Svazilendas izlasei mēs iekabinātu tā ka klab! Kaut gan pēc pēdējas LV futbola izlases zaudējuma Kuriļu salām(ironija),nevar vairs būt drošš ni par kaučko emotion 

0 0 atbildēt

rezumē par vakardienas spēli nebūs? emotion 

0 0 atbildēt
Riebjas tā moralizēšana par to, kas būtu, ja... Tā nebija. Un tu nezini, kas būtu. Un vispār, vai tad tu pats spēlē, ka tā satraucies? Par savas mājas, jeb "savējo" sētnieku arī pārdzīvo? Tas puišiem tāds darbs - dzenāt ripu pa laukumu. Viņu, bet ne tavs.
0 1 atbildēt